Vélemények erről, hisztek az angyalokban?
Figyelt kérdés
Anyukám mesélte hogy amikor a hugomat szülte majdnem elvérzett és majdnem meghalt,spriccelt a vér. Látott egy angyal alakot, ami azt mondta hogy fordítsd el a fejétT És anya elfodította ,ekkor elállt a vérzés és magához tért.
Az orvos miután már jobban lett stb..mondta neki hogy ilyen még nem volt valami csoda történt nem adtak neki 5%-ot a túlélésre.Anya azt mondja mióta ez történt hisz az angyalokban.
2010. máj. 8. 18:21
11/11 anonim válasza:
Hiszek bennük. Egy agydaganatos kislány is hisz bennük akit a halálból hoztak vissza. Mesélt róluk nekem. Az ikertestvére is hisz bennük. látták őket a medencéjükben. nem mellesleg az egész műtét közben miközben az agyát műtötték látta fölülről hogy mi történik, mindent elmesélt nekem, mindig mikor ott vagyok érzem hogy valami védelmező dolog jár körülöttük, nagyon megnyugtató tudni hogy nem vagyunk egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!