Természetgyógyászról vélemények?
Biztos, hogy van alapja, csak itt nagy mellé a körítés és a számla.
Amúgy, ha a helyén kezelik, használható..
hát jah de szerintem annyira vicces,hogy olyanokat hoz ki amik nem is igazak: pl azt mondta nekem kisebbségi komplexusom van meg hogy nem szeretnek az osztálytársaim stb...
És mikor elmondtam,hogy egyedüli gyerek vagyok,rengeteg barátom van és szeretnek akkor azt mondta,hogy nem vállalom fel magam :S
A Természetgyógyászok valójában nem teljesen egészek. (De azért ismerek 1-2-őt aki érti a dolgát) Visszatérve a kezelés nagy részét megjátsszák, sokan nem is értenek hozzá. És ez így van a többséggel. Hozzám is fordultak már páran, hogy jártak "xy" neves Természetgyógyásznál aki azt állította hogy leszedett az illetőről egy negatív szellemet-vagy energiát, de a panaszok nem múltak még sem. Lám, nem csoda...Az illetőről nekem kellet végül eltávolítanom, mert a kedves Természetgyógyász "bácsi" semmit nem csinált csak elkérte az illetőtől a kemény 8ezer forintot, állítva hogy sikerrel járt.
Ha jól tudom Pesten rendes, órabérben dolgoznak és hát néha direkt elhúzzák a kezelést mindenféle lényegtelenséggel, hogy többet fizessen az illető. Máshol külön kell fizetned a vizsgálatért és külön a kezelésért egy előre megbeszélt összeget. Van viszont ahol korrekt, kitáblázott árak alapján kell fizetni (Na ez viszont ritka) Szerintem nem rossz dolog hogy "vannak"-mivel elég modernek és vannak közöttük olyanok akik értik a dolgukat, de nagy részben csak pénzkidobás.
Hiába hiszi azt sok ember hogy ez ugyebár hiteles meg minden... más eljárások, más elvek (sokkal emberibb-modernebb, talán így nevezném) előbb utóbb úgy is egy pap-hoz vagy Ezotériával foglalkozó személyhez kerülnek az illetők.
Üdv. Jaewy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!