Hiszel az angyalokban és a démonokban?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 11:12
1/12 anonim válasza:
perszee,egyik haverom is démon :O az elején furcsáltam aztán rájöttem h valami nincs rendbe az agyával :)
2/12 anonim válasza:
Angyalokban igen, démonokban nem.
3/12 anonim válasza:
pedig ha hiszel az angyalokban, akkor a démonokban is hihetsz, mert a 2 ugyan az(az ókori megfogalmazás szerint)
4/12 anonim válasza:
Angyalokban igen, démonoknak inkább a negatív tettekre irányuló gondolatokat hívnám és ebben az értelemben akkor a démonokban is.
6/12 anonim válasza:
a reptoidok már kiírtották az angyalokat, úgyhogy én a reptoidokban hiszek
8/12 anonim válasza:
Abban hiszek, hogy aki ilyesmikben hisz, az nem épelméjű, és diliházban a helye :D
9/12 anonim válasza:
Hogyne!
Jahwe: Frankincense
Satan: Gold and murder
10/12 anonim válasza:
Angyalok vannak es leteznek...barmikor kerheted segitsegüket...csak hinned kell bennük...en hiszek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!