Nem vagyok vallásos a szó szoros értelmében.De történt nemegyszer,hogy már félálomban voltam amikor azt éreztem,hogy fulladok,nem bírom kinyitni a szemem nem bírom megmozdítani a karjaimat,csak nagyon nagy erőlködés árán.Aztán egyszer volt olyan is,hogy a hasamon aludtam volna épp el,amikor valami mintha a két hónom alá nyúlt volna elkezdett emelni és közben azt súgta a fülembe,hogy:"gyere át a másik oldalra,ott kezdődik az igazi élet!"
Ekkor is nehezen,de meg tudtam mozdulni és mondtam neki,hogy takarodjon.
Nem voltam se bedrogozva se berúgva még mielőtt a jóindulatúak el kezdenének oltogatni.
Én azt olvastam, hogy alvásparalízisnek vannak ilyen tünetei..de lehet, h rosszul emlékszem...:)
2011. jan. 22. 21:33
7/19 anonim válasza:
Én hiszek bennük. És az mitől van, hogy félálomban tudtomon kívül fogja magát a bal, vagy jobb lábam, és "rúgok vele egyet"? Kb 10x fordult elő életemben. Egyszer távirányító volt a paplanon és erőteljesen a plafonnak rúgtam...el is romlott:(
2011. jan. 22. 21:39
8/19 anonim válasza:
Az álomban is megjelenhet a démon, de ezt nem úgy kell elképzelni mint egy szarvas szörnyet. Nem tudod megérenteni, nem látod, de pl. rossz sugallatot ültethet az agyadba, minden nap előfordul, anélkül, hogy észrevennéd. Pl. megsértesz valakit, pedig nem akarod, csak úgy véletlenül. A rossz álmok is démonok műve, illetve ha halottakkal beszélsz álmodban. Miközben a halottak nem élhetnek, és nem is beszélhetnek veled, de a démonok ezt akarják elhitetni. Ha negatív étzések gonoszság kerül fölénybe, akkor ott már a negatív erő győzedelmeskedik...ezeket el kell hesegetni a gondolataidból. A démon az negatív erő, szellemlény, de soha sem láthatod!
2011. jan. 22. 21:39
9/19 A kérdező kommentje:
Volt ilyen rúgás is mint a 21:39-esnek csak én nem a távirányítót rúgtam le hanem a pasim veséjét :S
És néha van olyan is,megint csak félálomban,hogy összerándulok.Ez is rossz de nem annyira mint amit a kérdésben leírtam.Nagyon nem jó!
2011. jan. 22. 21:48
10/19 anonim válasza:
Az elalvás előtti rúgás, olyan érzés, mintha egy padkáról lelépnél vagy megbotlanál az teljesen normális, azért van, mert a test átállítja az izomtónust az alváshoz megfelelő állapotra.
Ezt találtam a neten. És nekem is így van, valami lyukba esek, vagy padkán félek, hogy félrelépek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!