Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a démonokban?

Hisztek a démonokban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vallásos a szó szoros értelmében.De történt nemegyszer,hogy már félálomban voltam amikor azt éreztem,hogy fulladok,nem bírom kinyitni a szemem nem bírom megmozdítani a karjaimat,csak nagyon nagy erőlködés árán.Aztán egyszer volt olyan is,hogy a hasamon aludtam volna épp el,amikor valami mintha a két hónom alá nyúlt volna elkezdett emelni és közben azt súgta a fülembe,hogy:"gyere át a másik oldalra,ott kezdődik az igazi élet!"

Ekkor is nehezen,de meg tudtam mozdulni és mondtam neki,hogy takarodjon.

Nem voltam se bedrogozva se berúgva még mielőtt a jóindulatúak el kezdenének oltogatni.

2011. jan. 22. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én csak a belső démonokban hiszek. Azaz a saját belső démonainkban, amelyek befolyásolják az életünket.
2011. jan. 22. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Kik vagyunk mi, hogy eldöntsük hogy Démonok léteznek-e vagy sem?:)

Viszont ami veled történt az 100%-osan biztos vagyok benne, hogy alvásparalízis. Olvass utána. Velem is előfordult hasonló dolgokkal, talán ijesztőbekkel is. Vannak olyanok akiknek kimaradt az ijesztőbb rész. Ez egy természetes dolog.:D

2011. jan. 22. 23:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen az lesz.Egyszer már voltam alvásközpontban de az más ügyből kifolyólag.Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 22. 23:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként ha félálomban vagy, akkor is történnek veled hasonló dolgok.
2011. jan. 23. 10:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen igen.Ott van,hogy félálomban történnek ezek.Szerencsére ritkán.
2011. jan. 23. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
konkrétan nem hiszek a démonokban.ez valszeg alvás-paralízis volt,nem kell bexarni.nekem is volt párszor,és igen furcsa dolgok történtek olyankor.
2011. jan. 23. 11:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Be nem sz@rok,csak érdekes élmény volt,hogy emelkedik fel a vállam félálomban.Utálom ha felkeltenek(vonatkozik ez arra ha démon lett volna :D).
2011. jan. 23. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
ez alvásparalízis.neten olvass utána.
2011. jan. 23. 13:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor küldd el a p...csába,ha legközelebb felébreszt:-)
2011. jan. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!