Hisztek a démonokban?
Nem vagyok vallásos a szó szoros értelmében.De történt nemegyszer,hogy már félálomban voltam amikor azt éreztem,hogy fulladok,nem bírom kinyitni a szemem nem bírom megmozdítani a karjaimat,csak nagyon nagy erőlködés árán.Aztán egyszer volt olyan is,hogy a hasamon aludtam volna épp el,amikor valami mintha a két hónom alá nyúlt volna elkezdett emelni és közben azt súgta a fülembe,hogy:"gyere át a másik oldalra,ott kezdődik az igazi élet!"
Ekkor is nehezen,de meg tudtam mozdulni és mondtam neki,hogy takarodjon.
Nem voltam se bedrogozva se berúgva még mielőtt a jóindulatúak el kezdenének oltogatni.
Kik vagyunk mi, hogy eldöntsük hogy Démonok léteznek-e vagy sem?:)
Viszont ami veled történt az 100%-osan biztos vagyok benne, hogy alvásparalízis. Olvass utána. Velem is előfordult hasonló dolgokkal, talán ijesztőbekkel is. Vannak olyanok akiknek kimaradt az ijesztőbb rész. Ez egy természetes dolog.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!