Vélemények erről, hisztek az angyalokban?
Anyukám mesélte hogy amikor a hugomat szülte majdnem elvérzett és majdnem meghalt,spriccelt a vér. Látott egy angyal alakot, ami azt mondta hogy fordítsd el a fejétT És anya elfodította ,ekkor elállt a vérzés és magához tért.
Az orvos miután már jobban lett stb..mondta neki hogy ilyen még nem volt valami csoda történt nem adtak neki 5%-ot a túlélésre.Anya azt mondja mióta ez történt hisz az angyalokban.
Az "angyal" szót én nem nagyon használom, de nem ez a lényeg.
Vannak olyan testetlen lelkek körülöttünk, akik különféle feladatokra szakosodtak. Mindenkinek van "vezetője" is, de vannak külön gyógyító lelkek is, stb.
Hogy ez esetben ki segített, nem tudom.
Valójában és elsősorban mi is lelkek vagyunk, akik lejöttünk ide egy kis "túlélőtáborba", persze ez komolyabb dolog ennél.
"Én eddig nem hittem bennük, de most nagyon jó lenne, ha segítenének, úgyhogy ezután én is fogok."
Ha kéred, és jóra éred, segíteni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!