Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mit jelent? És mit akar?

Ez mit jelent? És mit akar?

Figyelt kérdés

Mivel van egy ilyen kategória, gondolom így tud valaki értelmes választ írni nekem. (Ezt a kérdést már egyszer feltettem.)

Szóval pár hónapja egy (kínai) katonával álmodtam folyamatosan. Szinte a napjait álmodtam, mindig más dolog történt vele. Először nem nagyon érdekelt, de utána elkezdett érdekelni. Utána valamelyik nap kimentem az udvarra és a teraszon láttam ugyanazt az embert, direkt el is fordultam, hogy hátha csak képzelődöm utána visszafordultam és ott volt. És amikor visszafordultam akkor mosolygott kedvesen és mutatta, hogy menjek felé. Én meg mentem, de eltűnt (persze nem aludtam :D). Kb. egy hete megint láttam (nem álmomban) és mintha mutatni szeretett volna valamit, de nem tudom, hogy mit.

Biztos, hogy nem képzelődtem!

Az ne válaszoljon aki nem hisz az ilyenekben és csak csesztetni akar.

13/L

2010. máj. 3. 16:36
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Tuti nem ők ölték meg mielőtt valaki erre gondolna:D

Rákérdeztem h volt-e közöttük ázsiai és azt mondta h nem.

2010. jún. 23. 10:58
 42/43 anonim ***** válasza:
uuuh ez durva fölleg hogy az M15 egy fegyver és neked is ezt mondta egy katona.. csak a számokat máshogy.. énis láttam már 3 szellemet de iszonyatosan féleg töllük fölleg akit utoljára láttam.. pár hete. amúgy énis 13 vagyok:)
2010. júl. 25. 20:10
 43/43 anonim válasza:
Fúúú hát én is félek de amit te itt kiállsz az valami..hű szóval azért kicsit csodállak hogy így próbálod kideríteni mibaja volt :/ én 14 vagyok és lesokkolnék ha látnék egy szellemet szerencsére velem még nemtörtént ijen ... én azt nemértem hogy este miért nem ijedsz meg tőle? lehet h kedves meg minden de azért mégsem egy ember és aztsem nagyon tudod mit szeretne :/ amúgy a másik kérdésedet is olvastam már és figyelem mik történnek :) remélem sikerrel jársz és kiderül ki is volt ő valójában :)
2010. aug. 6. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!