Van olyan oldal ahol az összes természetti lény nevét felsorolják akár még írnak is róluk valamit? Ha van akkor linkeljétek létszi!
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 14:40
1/8 anonim válasza:
Az az igazság hogy holt fogalmatok sincs bitonyos dolgokrol
de amikor bebizonyosodik hogy láttál valamit akkor majd elkezdenek téged kezelgetni valami gyogygyökér korterembe
HA SZELLEMET AKARSZ LÁTNI
1 TÜKÖR 1 GYERTYA VAGY KIS FÉNYFORRÁS
1 KIS TÜKÖR AMI A MÁSIK TÜKÖRREL PONT SZIMETRIKUSSAN VAN
figyelem a tükröknek se fém se müanyag boritása nem lehet
!!!!!!!!!!!
a gyertyát vagy a fényforrást ugy kell beálitani hogy a FŐ tükör jobb alsó csücskét világitsa meg
A mellék tükör középsö pontját figyeld mereven
de csak akor látsz szellemet ha látod a főtükörböl a saját hátad
Idötertam kb 14 óra
és igen fogsz látni szellemet
2/8 A kérdező kommentje:
Te válaszoló h*lye vagy...Nem is ez volt a kérdés másik ki mondta hogy hiszek bennük? Egyszerűen szeretnék utánuk olvasni mert érdekel, De ha úgy lenne hiszek benne miért zavar téged?
2011. febr. 1. 23:33
3/8 A kérdező kommentje:
most jut eszembe: természetfeletti*
2011. febr. 1. 23:44
4/8 rondakutya válasza:
Olyanok nem léteznek. Nem létező dolognak meg minek utánanézni?
5/8 A kérdező kommentje:
Szimpla hobbi...Nem mind1 az neked?
2011. febr. 2. 14:57
7/8 A kérdező kommentje:
kösz, am mikor én ezeket gyűjtöttem akkor meghaladta a 70et de itt nem sok van szval....na mind1.
Azért kösz.
2011. febr. 2. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!