Ez mit jelent? És mit akar?
Mivel van egy ilyen kategória, gondolom így tud valaki értelmes választ írni nekem. (Ezt a kérdést már egyszer feltettem.)
Szóval pár hónapja egy (kínai) katonával álmodtam folyamatosan. Szinte a napjait álmodtam, mindig más dolog történt vele. Először nem nagyon érdekelt, de utána elkezdett érdekelni. Utána valamelyik nap kimentem az udvarra és a teraszon láttam ugyanazt az embert, direkt el is fordultam, hogy hátha csak képzelődöm utána visszafordultam és ott volt. És amikor visszafordultam akkor mosolygott kedvesen és mutatta, hogy menjek felé. Én meg mentem, de eltűnt (persze nem aludtam :D). Kb. egy hete megint láttam (nem álmomban) és mintha mutatni szeretett volna valamit, de nem tudom, hogy mit.
Biztos, hogy nem képzelődtem!
Az ne válaszoljon aki nem hisz az ilyenekben és csak csesztetni akar.
13/L
Szellemre tippelek,de hogy miért bukkant fel az életedben és mit akar tudatni veled,arra neked kell rájönnöd.Figyeld meg jól az álmaid,amikben feltűnik,abból megtudhatod.Pláne,ha sikerülne összehozni egy tudatos álmot és megkérdeznéd őt.
Másik két tippem:őrangyal ,vagy előző élet beli emlék bukkant fel.
Istenem...de írigyellek.:)
Egyértelmű...tuti, hogy valamit akar mondani, de most mondom a szokásos szöveget.: "Arra neked kell rájönnöd." Jó ötletnek tartom, hogy írd le, amit álmondtál. Amikor este lefekszel, gondolj erősen rá, hogy vele akarsz álmodni és beszélgetni akarsz vele.
Köszi a válaszokat :) aki gondolja még írhat :)
Annyiból különbözik a többi kínai férfitól, hogy neki szabályos arca van, vagy nem is tudom hogy mondjam :S :D. Hát olyan középmagas, rövid hajú, és amikor lehajtja a fejét és sapka van rajta akkor olyan kis cuki orra van és nagyon óvatos :). Amúgy 25 év körüli lehet. Szerintem jó ember "volt" és becsületes, kedves.
Szerintetek mit szeretett volna amikor csak úgy hívott magához (az úgy volt, hogy kint álltam és hirtelen megjelent)? Mondani akart valamit? Ez most lehet, hogy hülye kérdés lesz, de mi van ha nem tud magyarul, akkor hogyan segítsek neki?
jajj,emberek,a túlvilágon nincsenek nyelvek!telepátia van!Hallani fogod a fejedben,és ő meg érti a te gondolatodat..de valami rurcsa kapcsolatot érzek,amikor az orráról beszéltél,mintha az arca beugrott volna..egyik előző életemben kínai voltam,és apám sokat vert.Rengeteget dolgoztattak.Ha legközelebb látod,faggasd ki,erősen gondolj arra,hogy "mit akarsz?"
Ami gondolat legelőször válaszként jön,az a tiszta..koncentrálj,kérd,hogy mondja még egyszer,ha nem érted..olyan érzés,mintha rádiókapcsolat lenne..ez a telepátia..néha zajos az adás,de többször kérdezd,amíg nem hallod tisztán..és abszolút nem kell félni,ez egy csodás adottság!Tudd használni!Ha mosolyog,nem gonosz,nem lesz baj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!