Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mit jelent? És mit akar?

Ez mit jelent? És mit akar?

Figyelt kérdés

Mivel van egy ilyen kategória, gondolom így tud valaki értelmes választ írni nekem. (Ezt a kérdést már egyszer feltettem.)

Szóval pár hónapja egy (kínai) katonával álmodtam folyamatosan. Szinte a napjait álmodtam, mindig más dolog történt vele. Először nem nagyon érdekelt, de utána elkezdett érdekelni. Utána valamelyik nap kimentem az udvarra és a teraszon láttam ugyanazt az embert, direkt el is fordultam, hogy hátha csak képzelődöm utána visszafordultam és ott volt. És amikor visszafordultam akkor mosolygott kedvesen és mutatta, hogy menjek felé. Én meg mentem, de eltűnt (persze nem aludtam :D). Kb. egy hete megint láttam (nem álmomban) és mintha mutatni szeretett volna valamit, de nem tudom, hogy mit.

Biztos, hogy nem képzelődtem!

Az ne válaszoljon aki nem hisz az ilyenekben és csak csesztetni akar.

13/L

2010. máj. 3. 16:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök fura...mondjuk én nem hiszek az ilyenekben de most semleges leszek:)

Amikor láttad húsvér embernek láttad?Mondtad othon?Nem néztek hülyének? xD

2010. máj. 3. 19:04
 12/43 A kérdező kommentje:
Emberkinézetű volt csak 1-2 seb volt rajta. Nem beszéltem róla senkinek direkt azért mert úgyis lehülyéztek volna :D
2010. máj. 3. 19:06
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem félsz? Én biztos félnék vmitől, nem tudom miért, mondjuk jó h 13 évesen így fogod fel :) én 18 vagyok..

Nem tudom, olyan furák ezek a dolgok...De az biztos nem véletlen h pont őt ltátad, akit napok óta az álmaidban, esetleg nézz rá neten ilyenekre lehet h az tud segíteni:)

2010. máj. 3. 19:08
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy az álmokban bármi lehetséges...Szerintem akkor tuit szót értessz vele.

Amúgy egy előző válaszoló voltam és nagyon sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. Az is előfordulhat, hogy egy igazi, élő személy, aki telepatikus úton akarhat valamit...:S

2010. máj. 3. 19:43
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
hű:D majd írd meg mi volt:D bárcsak én velem is történnének ilyenek:/
2010. máj. 3. 20:32
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj tőle, mert bántani nem tud, de ha tényleg egy lélek, akkor meg se bántsd, nem véletlen fordult hozzád, láthat benned vmit:)

én nem tudom hogy higgyek e az ilyenben, de ha ez tényleg meg történt veled, akkor téged ő kiválaszott, és nem biztos hogy ez rosszat jelent.

lehet csak esgítened kelll neki megnyugodni, ez lehet hogy egy semmiség.

Pl. egy tv műsorban egy nő a saját ükjét látta az ágya szélén hónapokig, és csak egy cserepet kellett arrább pakolni, vagy vmi ilyesmi, és már tovább is tudott menni a "szellem".

2010. máj. 3. 22:13
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva, és érdekes.. Igazán bátor vagy, én tuti összecsinálnám magam ilyen tipusú álmok (látomások) átélésénél :) Látom a kiírás időpontja tegnap. Éjjel mi volt? Vele álmodtál? Amúgy Te tudod irányítani magad az álmaidban? Szóval ugyanúgy gondolkodsz, meg ilyesmi?
2010. máj. 4. 16:38
 18/43 A kérdező kommentje:

Igen, vele álmodtam. Elkapták és meg akarták ölni. De

megmenekült:)

De képzeljétek el, reggel amikor felkeltem az ágyam végén ült nekem háttal. És suliba is láttam! Egy hiányzó gyerek helyén ült kb. 5 percig és eltűnt. Amikor jöttem haza akkor végig mellettem volt. Megkérdeztem, hogy ki ő és mit szeretne, és betűket és számokat mondott, de nem értettem tisztán :S Azóta nem láttam. De amikor látom hirtelen jó érzésem van. Már nem is félek tőle :)

2010. máj. 4. 20:07
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon érdekes :) Ha megkérlek, beszámolsz nekem az eseményekről? írhatsz ide is, de priviben is akár :)
2010. máj. 5. 13:44
 20/43 A kérdező kommentje:

Most már kezdek félni tőle...

Éjszaka valaki szorította a kezemet, de amikor felkeltem akkor nem volt ott senki. Aztán lepakolt a polcomról, vagy 2× bekapcsolta a tv-t, és amikor láttam akkor olyan volt mintha verekedne O.o

Teljesen agresszív lett. Nem valami jó dolog :S azt sem tudom, hogy ki ő és mit akar és miért hozzám jött. Nem tudok vele beszélni sem. Nem tudok segítséget kérni csak itt, mert mindenki hülyének nézne. Mit csináljak? :S

2010. máj. 5. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!