Ha valakinek "szellem közeli" élménye van annak van is oka (tehát tudatni akar valamit) vagy csak úgy ijesztgetni akarják?
És honnan tudtátok hogy a stáná volt, láttátok?
Ja és a legfontosabb: hogy jön ez a témához?
Második vagyok engem érdekelne! Persze ha a kérdező engedi.
Szerintem amúgy belefér mert nem lekonkretizálva a kérdés.
Ha valódi az élmény, mindenféleképpen valami oka van.
Vagy az adott helyen történt valami nagy érzelmi hatást kiváltó esemény, aminek megmaradt a lenyomata és az arra érzékenyek időről időre újra lejátszódni látják az eseményt, vagy a halott lelke akar jelezni valamit, esetleg nem tud elszakadni egy helytől vagy személytől, vagy az észlelő maga idézi elő a jelenségeket a saját energiáival öntudatlanul (poltergeist) esetleg élő ember "szellemét" látjuk (doppelganger). Persze előfordulnak démoni entitások, akik tényleg szeretik kínozni a jónépet. Szóval van lehetőség bőven és szerintem csak a töredékét soroltam fel.
Már ha egyáltalán hiszünk ilyen dolgokban. :)
Az előttem szólóknak: tudomáson szerint a Sátán nem ugrabugrál mindenféle szeánszokra, azzal ijesztgetve az embereket, hogy elviszi a lelküket, viszont más, nem túl jóindulatú, ám kevésbé "magas rangú" szellemek szeretik magukat Sátánnak kiadni. :)
Figyelj biztos ,hogy van oka nem buta lenyek.Sok szellemfele van es nem hiaba vannak ott.Hid el,bar igaz vannak olyanok akik gonoszat akarnak ,vagy o maguk a gonoszak.
A gonosz alat itt azt ertem h,megszalnak vagy vazakat tornek ossze vagy amit ernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!