Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek "szellem közeli"...

Ha valakinek "szellem közeli" élménye van annak van is oka (tehát tudatni akar valamit) vagy csak úgy ijesztgetni akarják?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 12:00
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Mi rendeztünk igazi szeánsz, ahol átéltük a szellemidézés élményét. Átéltük, nem tudom, hogy kollektíve hallucináltuk-e vagy tényleg szellem volt, de átéltük. És a Sátán jelent meg a testvérem lekéért jött. Ezt többször is nyomatékosította. Utólag röhögök rajta, de ott, akkor nem volt vicces.
2011. jan. 15. 12:18
 2/40 anonim ***** válasza:
Milyen szeánszt csináltatok és hogyan nyomatékosította?
2011. jan. 15. 12:31
 3/40 A kérdező kommentje:

És honnan tudtátok hogy a stáná volt, láttátok?

Ja és a legfontosabb: hogy jön ez a témához?

2011. jan. 15. 13:06
 4/40 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha a kérdező úgy ítéli meg, hogy off voltam, akkor bocsi, biztos elértettem a kérdést. De ha érdekes, nagyon szívesen leírom az esetet, de nem akarok offolni.
2011. jan. 15. 13:45
 5/40 anonim ***** válasza:

Második vagyok engem érdekelne! Persze ha a kérdező engedi.

Szerintem amúgy belefér mert nem lekonkretizálva a kérdés.

2011. jan. 15. 14:13
 6/40 anonim ***** válasza:

Ha valódi az élmény, mindenféleképpen valami oka van.

Vagy az adott helyen történt valami nagy érzelmi hatást kiváltó esemény, aminek megmaradt a lenyomata és az arra érzékenyek időről időre újra lejátszódni látják az eseményt, vagy a halott lelke akar jelezni valamit, esetleg nem tud elszakadni egy helytől vagy személytől, vagy az észlelő maga idézi elő a jelenségeket a saját energiáival öntudatlanul (poltergeist) esetleg élő ember "szellemét" látjuk (doppelganger). Persze előfordulnak démoni entitások, akik tényleg szeretik kínozni a jónépet. Szóval van lehetőség bőven és szerintem csak a töredékét soroltam fel.

Már ha egyáltalán hiszünk ilyen dolgokban. :)

Az előttem szólóknak: tudomáson szerint a Sátán nem ugrabugrál mindenféle szeánszokra, azzal ijesztgetve az embereket, hogy elviszi a lelküket, viszont más, nem túl jóindulatú, ám kevésbé "magas rangú" szellemek szeretik magukat Sátánnak kiadni. :)

2011. jan. 15. 15:12
 7/40 A kérdező kommentje:
Persze hogy kíváncsiak vagyunk rá csak nem értettem :)
2011. jan. 15. 15:38
 8/40 anonim ***** válasza:

Figyelj biztos ,hogy van oka nem buta lenyek.Sok szellemfele van es nem hiaba vannak ott.Hid el,bar igaz vannak olyanok akik gonoszat akarnak ,vagy o maguk a gonoszak.

A gonosz alat itt azt ertem h,megszalnak vagy vazakat tornek ossze vagy amit ernek.

2011. jan. 15. 17:57
 9/40 anonim ***** válasza:
"Esetleg élő ember "szellemét" látjuk (doppelganger)" ne haragudj, de ezt nem igazán értem. Azért van ez a jelenség mert úgynevezett testelhagyás hajtanak végre bizonyos emberek? Vagy valami más? Tényleg nem tudom és érdekelne kifejtenéd?
2011. jan. 15. 19:22
 10/40 anonim ***** válasza:
nekem az volt h a barátnőimmmel szellemet idéztünk és a papája hangját hallottuk ilyen félelmetes hangon de nem kamuzok aki elhiszi elhis aki nem nem ennyi!
2011. jan. 16. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!