Ha valakinek "szellem közeli" élménye van annak van is oka (tehát tudatni akar valamit) vagy csak úgy ijesztgetni akarják?
Üdv! Én voltam pár napja az az első válaszoló, aki megemlítettem a sátán megjelenését a szeánszon.
Az történt ugyanis, hogy a tesóm a haverjaival csinált idézést és mesélte, hogy egy kerek asztalon cetliken kirakták az IGEN, NEM a számokat és a betűket körben. Egy lefelé fordított kupak vagy kis pohár tetejére tették lazán a mutatóujjukat ketten, akik szemben ültek és volt egy kérdező, aki megszólította a szellemet. Némi koncentráció után megmozdult a pohár és a rajta tartott ujjakkal kellett követni, hogy ne álljon meg és betűről-betűre vándorolva adta meg a válaszokat. De amikor a tesóm beszállt, akkor a "666"-ot írta ki, és a "Satan" illetvea "natas" szót. És azt is kiírta, hogy a tesóm lelkéért jött.
Amikor otthon nálunk a tesómmal elkezdtem idézni, nekünk ugyanez volt az eredmény. A gyertaláng összement, egy fali porcelánmaszk-dísz alól ropogás, pattogás hallatszott és a kupak "666"-okat írt, meg sátánkeresztet. És többször is közölte, hogy a tesómért jött.
Mindezek mellett tudtunk másokkal is kapcsolatba lépni, nem csak a sátánnal.
Végkövetkeztetés: az, hogy ezeket az élményeket ÁTÉLTÜK és így emlékszünk vissza rájuk, ez NEM KAMU. Azt viszont én nem tudom megítélni, hogy valóban szellemekkel, sátánnal találkoztunk-e avagy csak a kollektív tudattalanunk hallucinációja játszott-e velünk. Nem tudom, hogy vannak-e szellemek, mert ezek a tapasztalások azért kevesek ahhoz, hogy megbizonyosodjunk, de az tény, hogy át lehet élni a szeánszok élményét. Jóval könnyebben, mint ahogy azt sokan gondolnák.
Utoljára hagytam életem első szellemidézését, amit 18 évesen követtünk el a tesómékkal. Ekkor egy könyvbe duplatollas kulcsot kötöztünk és az ujjunkra függesztettük. Ekkor csak igen és nem választ tudott adni a szellem. És voltunk olyan hülyék, hogy a lottószámokról faggattuk. Direktbe rákérdezésre nem válaszolt, de feladványokra igen. Pl: lesz-e primszám? Lesz-e dupla szám? (11-22-33-44 stb) Több páros lesz vagy több páratlan stb stb. Kb 2 órás ilyen rébuszolással kikrisztályosodott az 1 és 90 között 5 szám, amiből háromban biztosak voltunk és visszaigazolta a szellem, de kettőre már nem fordítottunk akkora figyelmet. Azt lazábban, felszínesebben kezeltük.
Hármasunk volt azon a héten!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!