Ha valakinek "szellem közeli" élménye van annak van is oka (tehát tudatni akar valamit) vagy csak úgy ijesztgetni akarják?
1. az nem szellem közeli hanem paranormális
2.nos ha mittomén olyan helyre költöztök ahol előtte meghalt valaki akkor az az oka h ott laktok és ott halt meg nyugtalan körülmények között...Nem egy jó dolog, de a konkrét célja csak annyi h azt még mindig a saját házának hiszi halálon túl is..... Ha poltergeiszt (bocs ha elírom reggel van xD) azaz kopogó szellem jár nálad, akkor ajtókat csapkod vázákat borít órát szakít le a falról, éjjelente nyög vagy a padlásról (ha van) nyöszörögtet egy parketta lapot.... Ezenkívül a legtöbbnek nincs célja, nyugtalanul halt meg, és ezért kísért pl: halott terhes anya, rabló akit menekülés közben kaptak el ilyenek....
De vannak akik megcsonkítva haltak meg, ők pl lehet h az elveszett testrészüket keresik....erről is van egy rövid történetem, ha érdekel... szal a lényeg h mindannyian a megváltást keresik, csak nemtudják h hogyan teljesülhetne amit akarnak, és ezért zaklatnak minket ^^ nah jó a kopogószellem ez alól kivétel pölö, mert Ő csak szivatja az embereket ^^ de tőle óckodj mert nem fél bántani az embert sem :)
remélem segítettem (és bocsi ha offoltam nem figyelek néha XD)
az első kommenthez meg csak annyit h anyádért ment fel a Sátán -.- ekkora marhákat istenem....-.-
Na pacsi ^^!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!