Ha valakinek "szellem közeli" élménye van annak van is oka (tehát tudatni akar valamit) vagy csak úgy ijesztgetni akarják?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 12:00
11/40 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Szerintem semmi okod kamuzni ezért elhiszem. Hiszen itt név és arc nélkül lehetsz, így semmi előnyöd nincs abból ha kitalálsz dolgokat. Milyen volt maga a szeánsz? Tényleg érdekelnének a részletek!
12/40 anonim válasza:
Olyan volt hogy összeültünk és hát voltak dolgok az asztalon és mi elkezdtük mondani az idézést és hallottuk a papája hangját és ilyen félelmetes volt! érdekelnek a részletek? privi vagy itt?
13/40 A kérdező kommentje:
Itt pls :D
2011. jan. 16. 19:10
15/40 A kérdező kommentje:
Csak írd le hogy is volt pontosan légyszíves, biztos mások is kíváncsiak rá nemcsak mi 2-en :)
2011. jan. 16. 19:26
16/40 anonim válasza:
Szerintem itt tökéletes, mivel sok embert érdekelhet még rajtam kívül. Minden érdekelne: mik voltak az asztalon? Éreztetek e bármit is? Mit mondtatok az idézéskor? stb.
Nagyon köszönöm
17/40 anonim válasza:
Az asztalon voltak ékszerek poharak (terítő) lapok tollak! hát éreztünk egy kis szellőt de ez lehetett más is ennyire nem hiszek ebben! és olyan volt hogy így hallotuk hogy beszél nekünk ilyen félelmetes hangon de csk egyetlen másodpercig vagy talán még annyi se volt! szimpi vagy nekem! további kérdés :)
18/40 anonim válasza:
Igen mit mondott a hang? A tárgyak valamilyen formában kapcsolódtak a hanghoz (illetve a személyhez)?
Miért vagyok szimpi? :)
19/40 anonim válasza:
A hang ilyen furcsa nyögés volt nem tudom szerintünk valamit jelezni akart ezzel mert hát csak ugy nem hallunk olyan dolgokat nem nem volt összefüggés csak írtuk hogy mi történik! Azért vagy szimpi mert érdekesnek aranyosnak és kiváncsinak tartalak valami más kérdés?? vagy valami??
20/40 anonim válasza:
Köszönöm a "bókot". Igen lenne még elmeséltétek az érintett személynek, hogy hallottátok a hangját? Illetve azóta próbálkoztatok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!