Szoktál szellemet idézni? Egyedül vagy társaságban?
Figyelt kérdés
Volt hogy idézés után láttál szellemet vagy történt valami furcsaság?Ha igen, ott marad a szellem azon a helyen ahol idéztél?
Melyik idézést választottad?
2010. ápr. 30. 21:52
31/31 anonim válasza:
Köszi:) Uánaolvastam az alvásparalízisnek. Nem is tudtam eddig ilyenről. Ezután is volt egyszer egy hasonló élmény,akkor azt "álmodtam" hogy meghalok és láttam egy szűk alagutat meg mindent, ugyanúgy ahogy halálközeli élményekben elmesélik. Éreztem hogy erősen valami felfelé szippant. Az is nagyon ijesztő volt, erős halálfélelemmel és könyörögtem magamba hogy nem akarok meghalni, aztán erős lökést éreztem és felriadtam. Szval lehet ez is összefüggésben van vele. Köszi a választ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!