Szoktál szellemet idézni? Egyedül vagy társaságban?
Volt hogy idézés után láttál szellemet vagy történt valami furcsaság?Ha igen, ott marad a szellem azon a helyen ahol idéztél?
Melyik idézést választottad?
én általában szoktam érzékelni őket és bár az elején izgisnek találtam, hamar rájöttem hogy ez egyáltalán nem jó buli. csak egyszer sikerüljön valami félre, annak nagyon komoly következményei lehetnek. a komoly következmény pedig nem ott kezdődik, hogy valaki besz*r a félelemtől, vagy nem tud aludni este. hanem hogy energetikailag annyira leszívják, hogy abból durva betegség lesz. így lehet látszatra vétlenül rákot is kapni, ha jól sejtem, vagy autoimmun betegséget. persze ezek végső és kicsi esélyű esetek, úgyhogy nagy szavakkal dobálózás helyett mondom egyszerűbben.
engem is kísértett a macskám. erőszakos halála volt, elhihetitek, nem volt könnyű a közelében megmaradni. ez volt a legenyhébb. egyszer rámszállt vmi 40-es pasas, még a tesómat sem hagyta békén. a házunk alapja vízérben van ezért alacsony a rezgése, én pedig a reikis gyógyítás miatt magasabban rezgek, tehát feltűnő vok. ez a pasas is kiszúrt. először csak arra ébredtem, hogy egy nagyon durva álom után, amiben tisztán láttam őt és hirtelen az arcom elé jött egészen (ne akarjátok szellem arcát megnézni közelről, az összes horrorfilm elbújhat az érzéscsomag mellett, ami jön vele) arra keltem, hogy nem bírok megmozdulni mert leblokkoltam, alig merem kinyitni a szemem és olyan tisztán érzem őt magam előtt, hogy levegőt venni is alig merek. nem tudom meddig feküdtem ott szinte görcsösen a tagjaimat feszítő feszültségből, mikor végre sikerült elaludni. reggel még emlékeztem az alakra, tisztán ahogy most is: magas, kissé kopaszodó 40es férfi, feltűnő kék pulóverben. összekészültem suliba, eltűntem otthonról és nem szóltam senkinek. ebédszünetben aztán tesóm hívott fel: hazaért, és jöjjek gyorsan mert nagyon fél, valami szellem van a lakásban. megkérdeztem, látta-e. igen. kérdeztem, milyen volt. csak egy dologra emlékezett: a feltűnő kék pulóverre. ez az alak jó pár napig a környékünkön volt, csak a szerencsémnek meg az őrangyalomnak köszönhetem, hogy sikerült elküldenem, mert rám akart szállni. test kellett neki. a megszállás viszont nem kellemes élmény. abban is volt részem nemrég, pedig én hangsúlyozom, SOHA NEM IDÉZTEM. így is épp elég szellem van a környezetünkben, nem kell őket még direkt visszahívni. a visszaküldés avatatlan kezekből nem működik biztosan. és az egy dolog, hogy saját magunknak elcseszhetjük, de ki tudja hová kerül az, akit nem jól küldenek vissza.
a legdurvább eset egy lánnyal volt, akinek valamelyik rokona lehetett folyton a közelben. kollégium, egy versenyen voltunk békéscsabán, akkor négyen a szobában. éreztem egy ideje a szellem jelenlétét, de próbáltam nem foglalkozni vele. csak azt vettem észre, hogy folyamatosan remeg a lában, bizserem a hátam mintha vagy százan néznének mert TUDOM, hogy van mögöttem valaki és egyszerre van melegem és ráz a hideg. mély beszélgetésben voltunk épp, a lánynak komoly gondjai voltak a családjával és az otthonával. egy idő után éreztem, hogy a furcsa bizsergés mindenemre átterjedt, a kép pedig körülöttem kezdett beszűkülni. nem láttam mást, csak azt a lány, a másik kettő társunkra hiába néztem, nemhogy nem fogtam fel a látványukat, arra sem emlékszem vajon miket mondhattak, el sem jutott hozzám a hangjuk. a lány mögött pedig tisztán láttam egy sötét foltot az aurájában. hát kedves idézők, nem kívánom az élményt senkinek! akárki szállt is meg, mindent tudott a lány helyzetéről és tudott tanácsot adni. olyan dolgokat mondtam ki, amikről fogalmam sem volt addig, csak engedtem hogy beszéljek, mondatokat mondjak mikor egyetlen gondolat sem volt a fejemben. ijesztő volt. később, mikor ennek vége lett és végre eljutottam odáig hogy megint én vagyok én, végtelenül kimerült voltam. remegtem, görcsöltek a tagjaim és alig bírtam visszatartani a sírást, pedig rossz kedvem az nem volt. kemény volt ezután helyrejönni, csak a barátnőmnek köszönhetem, hogy minden rendben ment. ő nagyon erős.
egy szó mint száz, rengeteg szellem van körülöttünk és így is okoznak problémákat. nem kívánom senkinek, hogy egyszer igazán elrontson egy idézést. nem elrontani pedig akkor lehet biztosan, ha nem idéztek. az élmények amiket leírtam a legrosszabbak közé tartoznak, de nyilván nem mind volt ilyen, tudom hogy lehet mellettük úgy élni, hogy annak ne legyen nyoma. a rosszabbik oldalt megnézni pedig nem érdemes. egyet mondhatok.
ÉLÜNK. az élők pedig az élőkkel foglalkozzanak. épp azért élünk hogy a holtak világa még várasson magára. egyetlen jó buliért sem érdemes ennyit kockáztatni. remélem sikerült meggyőznöm pár embert, akkor már volt értelme ezeket felidézni.
Ha a megidézett szellem rossz indulatú ,akkor már csak a keresztény hit segíthet!SEMMILYEN MÁS VALLÁS nem tud elkergetni pokolbol jött szellemet/lidércet/démont csak a keresztény!
Szóval ha szellemet akartok idézni ,akkor legyen nállatok biblia,kereszt és tudjátok a keresztvetést és a miatyánkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!