Egyedül/vagy társaságban stoppal külföldre vagy Európa országaiba?
Fiú vagy lány vagy és hány éves?
Csak társaságban biztonságos menni, de úgy meg stoppolás helyett utazhattok vonattal...
A stoppolással nem jusz messzire, különösen ha többen vagytok, mert a legtöbb autós nem áll meg, ugyanis nagy az esélye, hogy a csapat utána megtámadja és kirabolja. (Én nöként még egy embernek sem állok meg, mert féltem a biztonságomat)
Ha többen vannak, akkor a EGY autóvezetönek nem sok esélye van védekezni.
A legtöbb országban van olyan csoportos vonatjegy, ami a csúcsforgalmi idön kivül érvényes, és egy vagy két napig használható max. 5 föig. Nem igazán drága, és több esélye van, hogy eljuttok vele valahova.
Ne feledd, hogy sok országban pedig kifejezetten TILOS stoppolni, engem a spanyoloknál néztek pl hülyének amikor stoppolni akartam, aztán persze senki nem állt meg csak néztek mit akarok, végül egy rendőr állt meg de normális volt és az magyarázta el (ugye nem magyar rendőr) h az országban be van tiltva mert nagyon sok ilyen stoppos bűncselekmény történt hogy vagy az autós vagy a stoppos rabolta / ölte meg a másikat, és ahogy tudja Franciaoban is be van tiltva, de azért elvitt ahova menni akartam, hát a többit nemtom, de úgy rémlik a legtöbb ny-e-i országban nem lehet !!
Szal ezt is vegyétek figyelembe mert így főleg nem juttok messzire !
lány vagyok 18
azért gondoltam stoppolásra, mert nincs pénzem külföldre se:D
anya szerinte őrültség lenne, mondjuk arra is gondoltam,hogy nem egyedül mennék max 2-en vagy 3-an ismerősök közül valakivel.:D
de úgy látom sok helyen bevan tiltva :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!