Én idéztem már barátnőimmel szellemet és elég furcsa dolgot láttunk..annyira már nem emlékszem mert régen volt de annyira igen hogy sötét alak lebegett fölöttünk azóta nem idéztem szellemet:D
Meg barátnőm mesélt egy olyat hogy nagy papírlapra fel kell írni az ABC-t és kis taplas pohár kell hozzá hogy előidézed a szellemet és kérdezel tőle valamit akkor elkezd mozogni a pohár.. szóval én inkább társaságban idézek szellemet :D
2010. ápr. 30. 21:57
2/31 anonim válasza:
inkabb warrior vagyok mint necromancer, sosem szerettem az ilyeneket... jah, hogy való életben? ugyan már kérem...
2010. ápr. 30. 22:24
3/31 anonim válasza:
1. válaszoló azt az ABC-set egy filmből láttad...
2010. ápr. 30. 22:43
4/31 anonim válasza:
Nemsürün mert bnőmék megcsinálták ;)
2010. ápr. 30. 23:16
5/31 anonim válasza:
Tessék mondani, melyik tudomány ez?
2010. ápr. 30. 23:45
6/31 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, bár az látom nehezen fog menni ennyi értelemmel.
2010. máj. 1. 10:44
7/31 anonim válasza:
Egyedül nem szabad idézni, úgy tudom. Továbbá vannak bizonyos számok, mint a 3, 7, 9, és 13. ennyi ember ne idézzen együtt szellemet. a kettő se túl jó, mi négyen voltunk amikor idéztünk. nagyon izgalmas volt, de mivel sok ember kételkedik ezekben, most inkább nem írom le a történetet. szóval a legideálisabb szerintem a négy ember. se nem túl kevés, se nem túl sok. ha sikerül az idézés, alap, hogy a végén vissza kell küldeni, nekünk vissza is ment és semmilyen következményei nem voltak. egyszer ketten idéztünk, hát az eléggé rossz tapasztalat volt, szóval ketten nem érdemes próbálkozni. remélem segítettem valamit.
2010. máj. 2. 12:16
8/31 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. máj. 2. 17:12
9/31 anonim válasza:
szellemet akarok idézni bekapcsolom a TV-t HBO-> Casper,
az a fajta idézést amikor lementem a boltba vettem 2 elemet beraktam a táviranyítóba, kifizettem az áramot , loptam tv-t és kombináltam
2010. máj. 2. 17:33
10/31 anonim válasza:
hogy kell szellemet idézni?És mi az hogy visszaküldeni?mondod neki hogy menj vissza?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!