Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szoktál szellemet idézni?...

Szoktál szellemet idézni? Egyedül vagy társaságban?

Figyelt kérdés

Volt hogy idézés után láttál szellemet vagy történt valami furcsaság?Ha igen, ott marad a szellem azon a helyen ahol idéztél?

Melyik idézést választottad?

2010. ápr. 30. 21:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
hallottam olyan esetről (nem is egyfelől) amikor testvérek vitatkoztak és egyik szerettük szellemét idézték hogy tegyen igazságot. mire meg is jelent a szellem , és szomoruan mondta , hogy csak ezért hívtatok? tudjátok hogy mennyire telle volt az út tüskékkek és éles kövekkel? és jönnöm kellett mert hívtatok.
2010. máj. 8. 16:37
 22/31 anonim ***** válasza:
11.51 miert irod h semmilyen mas vallas nem tud elkergetni szellemet? szerintem ez nem igy van, mar megbocsass...
2010. máj. 8. 17:53
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
már ne haragudj de ez a keresztényes dolog akkora ostobaság, hogy megszólal fórumról. szerinted egy biblia el fog kergetni egy rossz szellemet? és ha nyomtatok egyet, az is megteszi? idióta. a szertartásos keresztény szarságok még vonzzák is őket mert olyan erőkbe nyúlkálnak az emberek amikhez semmi közük.
2010. máj. 9. 20:29
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

ha nyomtatsz egyet, felszentelik, és elég buzgón hiszel benne, megteszi.

Tudod, elvileg még te is felszentelheted. olyan ez, mint a keresztelés, vészhelyzetben bárki csinálhatja..

Egyébként szellemidézéshez két dolgot kell megjegyezni:

-Ekszöszájzbúúúúúúúúúúúúúúúk

-Visszamennyééé

2010. máj. 19. 21:28
 25/31 anonim válasza:
78%

Unokatestvérem volt osztálytársa egyszer kórházba került. Egy szobába került egy olyan lánnyal, aki anno szellemet idézett a barátnőjével és nem küldték vissza, megszakították a kört. A szellem a lányhoz csapódott, vele maradt. Mesélte az osztálytárs, hogy lépéseket hallott éjjelente a szobában, dübögést meg hasonlókat. Soha nem félt annyira, pedig rocker a csaj...

Szerintem nem éri meg szellemet idézni. Ha a földön ragadt lelkek megmutatják magukat, az addig rendben van, de gondolj bele: te örülnél, ha halálod után nem hagynának békében nyugodni?

2010. jún. 30. 19:29
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

"A kérdésre válaszoljatok, bár az látom nehezen fog menni ennyi értelemmel."

Te beszélsz értelemről aki ilyen hülyeségeket kérdez? :D

2010. júl. 22. 19:08
 27/31 anonim ***** válasza:

európában ugyan a keresztény vallásnak van nagy hagyománya, és szinte naponta két kiszállás is a papok részéről van, démon ügyben, de a sámánok, táltosok is jól boldogulnak velük, mitöbb a röbbi vallásnak is vannak erre kidolgozott módszerei.

Minden vallásnak van védelme ellenük, az isteni pártfogás, bármilyen Isten is legyen, nyilvánvaló az ilyen lényeknek, és jó eséllyel tartja távol őket.

2010. júl. 24. 19:47
 28/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:08

Megdögöl.hetsz, Te aki nem a kérdésemre válaszolsz. Sz@rházi :D

2010. júl. 24. 19:51
 29/31 anonim válasza:
Ahogy olvasgatok itt,eszembe jutott egy régebbi élményem. Lehet hogy szellem volt? Hajnalban arra ébredtem hogy nagyon rosszul vagyok, pánikszerűen nyitottam ki a szemem még szinte félálomban. Úgy éreztem nem kapok levegőt,borzalmas volt. Mindenem görcsben volt és láttam egy sötét árnyszerű alakot magam fölött. Nem tudtam megmozdulni és úgy éreztem ha nem történik valami nagyon nagy baj lesz. Azt hittem meg fogok halni,nem tudtam levegőt venni. Mivel hiszek benne, hogy az ima segíthet ezért azonnal imádkozni kezdtem,fojt rólam az izzadtság,de nem tudtam összetenni a kezem, nem tudtam felemelni se. Csak imádkoztam, mintha az életem múlna rajta,aztán nem tudom mi történt. Ilyen élményt nem kívánok senkinek. Nem tudom mi volt az. :S Reggel felébredtem és elég erőtlen voltam egész nap, de azóta is úgy telnek a napjaim, hogy erőtlen vagyok, sose tudom magam kipihenni, nincs életkedvem és abszolút semmihez se. Mire összegyűjtök magamban egy kis erőt, másnapra az egész elszáll. Lehet ennek köze szellemekhez? Valamikor már nagyon elviselhetetlen depresszió jön rám, ami kicsit enyhül ha teszek érte, de kis idő múlva visszajön az egész. Ha van köze szellemekhez, kihez kell fordulni?
2010. aug. 18. 22:47
 30/31 anonim ***** válasza:

erre azt szokták mondani manapság divatosan, hogy alvásparalízis, viszont semmi lelki indok nem támasztja alá a megélését.

Régen lidércnyomásnak hívták és valamilyen szellemi lényt okoltak érte, és én úgy gondolom, hogy náluk az igazság. Ha valamit érzünk, az általában ott is van ( ugye bedrogozva, alkoholmámorban, lázasan az érzékek csalódnak, de ha nincs ilyen tudatbefolyásoló állapot , a sámánikus révülés nem tartozik ide, akkor a többi érzékszerv elég éls benyomásokat tud közölni a szemmel nem látható dolgokról)

az ima, vagy bármilyen lezavarás hatásos lehet, akaraterő kell csak hozzá. egy sikeres elküldés lehet hogy végleg elzavarja, de ha a vallásban bízol, kérj tanácsot egy paptól, biztos érdekes dolgokat mondd majd.

2010. aug. 19. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!