Átadhatom másnak az őrangyalomat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek és féltek valakit, olyannyira, hogy tegnap kértem Istent, többek között arra, hogy mivel nem lehetek vele, és szeretném őt biztonságban tudni, és ha lehetnék is így szeretném: adja át neki az őrangyalomat. Több mindent is kértem, kívántam, mindent őneki, semmit sem magamnak. Arra vagyok kíváncsi: ez lehetséges? Átadni az őrangyalomat, mert féltek valakit?2016. nov. 17. 17:03
11/11 anonim válasza:
Én azt javaslom,hogy próbáld meg újból az imát érte,de most közvetlenül Isten segítségét kérd,hogy Ő vigyázzon erre a személyre,és hagyd ki belőle az angyalt. Magad mondtad,hogy Istenhez imádkoztál,akkor mennyire logikus az (egy példával élve),hogy súlyos betegen találkozol az orvossal,és te ehelyett az asszisztensnőjétől várod a segítséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!