Átadhatom másnak az őrangyalomat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek és féltek valakit, olyannyira, hogy tegnap kértem Istent, többek között arra, hogy mivel nem lehetek vele, és szeretném őt biztonságban tudni, és ha lehetnék is így szeretném: adja át neki az őrangyalomat. Több mindent is kértem, kívántam, mindent őneki, semmit sem magamnak. Arra vagyok kíváncsi: ez lehetséges? Átadni az őrangyalomat, mert féltek valakit?2016. nov. 17. 17:03
1/11 anonim válasza:
Nem.
Ő is annyit és olyan erősségű őrangyalokat kapott mennyire szüksége van e életéhez.
2/11 Joe001 válasza:
" Az éN őrangyalom egy barom , elzavartam már rég .
Engem ne mentsen meg senki , akit éN nem szeretnék "
3/11 Delanchy válasza:
Sajnos nem lehet szerintem, de ez egy szép gondolat... :P A másik szép gondolat szerintem ,hogy bemered ezt vallani a mai világba ,hogy "imádkoztál" Istenhez és ez egyáltalán nem "gáz" szerintem. :)
4/11 anonim válasza:
bumeráng. Elküldöd visszajön.
de imádkozz a saját szavaiddal. Működik!
5/11 A kérdező kommentje:
A saját szavaimmal imádkoztam. Mire gondolsz?
2016. nov. 17. 18:37
6/11 anonim válasza:
Az őrangyalod nem a te választásod, HOZZÁD RENDELT, ezért nem dönthetsz róla!
8/11 A kérdező kommentje:
Isten rendelte hozzám, ezért kértem őt. De... lehet a szándék jó, a mód viszont nem.
2016. nov. 17. 20:40
9/11 anonim válasza:
Nem lehetséges.
És isteni ésszerűség ellen szólna amúgy is.
10/11 anonim válasza:
Vaterán biztos van ilyen kategória is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!