Szeretném látni az őrangyalomat?
Sziasztok. Ma egy hajszálon múlott az életem.(..nem írom le,de ha valaki kíváncsi,az írjon üzenetet)
Éreztem,hogy ott van. A baleset pillanatában.
Szeretnék neki köszönetet mondani az életemért.
Idáig tényleg nem foglalkoztatott ez, igazból (szégyenlem is magam) ,Istent is elhanyagoltam,sőt...inkább ezt nem részletezem.
Viszont nagyon megbántam ,és sajnálom is. Ő viszont ennek ellenére is megmentett!
Hogyan adjak hálát Istennek?
Egyszerűen csak megköszönöd Istennek hogy megmentett az Ő
angyala által. A saját szavaiddal mondd el neki. Megköszönheted az Őrangyalodnak külön is.
Esetleg meggyújtasz egy fehér gyertyát, de nem kötelező!
Krisztus világosságát szimbolizálja.
Istent nem nagyon érdekli, ha elhanyagoltad.
Mondjuk, ha nem hiszel Istenben, semmi baj,
Mert Ő sem hisz tebenned.
Neked van dolgod a Teremtővel, nem pedig
Teremtőnek veled.
Őranyalai mindenkinek vannak, teszik a dolgukat ,
amikor kell, ha nem köszönik meg amit tettek,
akkor is teszik a dolgukat.
És feltétel nélkül szeretik, azt az embert
akire vigyáznak.
Nem jellemző, hogy emberek előtt megmutatkoznának. Ritka az olyan ember is, aki enélkül is meglátná őket.
De hé, ne keseredj el, ő mindig ott van a közeledben. Már az is csoda, hogy érezted őt. Gondolj arra az érzésre, próbáld őt halálközeli helyzet megélése nélkül is megérezni. De ha nem megy, ő akkor is hall téged, és lát, érez, mondd el, vagy írd le neki, hogy mit érzel, de valószínűleg enélkül is tisztában van már vele. De igazából bármit megoszthatsz vele, segítséget, útmutatást is kérhetsz tőle. A maga módján válaszolni fog neked.
Szerintem egyébként olyanok, mint egy "gyémánt" tiszták, ragyogóak(sugárzóak), de erősek, és fenségesek. Egészen különösek, egy emberhez, vagy bármelyik általunk ismert élőlényhez képest. Nehezen körülírhatóak. Mikor közel vannak, nem is tudom... olyan kellemesen langyos és opál szerű az aurájuk. Én a szememmel ugyan nem érzékelem, de néha érzem az enyémet :) Tudja, hogy róla van szó :D Hirtelen kirázott a hideg, majd egészen langyos lett a levegő. Ez tuti, mert nekem mindig jeges a kezem, de most finom langyos, nem fázik. Érzek valami feszültség szerűt, mintha mindjárt ismét felállna rajtam a szőr, de közben mindenem meleg (nálam ez még kánikulában sem általános).
Köszönöm a válaszokat! :)
Esetleg megeshet, hogy megérint? Amíg olvastam a soraidat addig nekem is végig felállott a szőr a kezemen. Meg mintha valami megérintett volna.. :)
Nem kell semmi bonyolultra hondolni, egyszerűen csak köszönd meg:)
Engem érdekel, elküldöd üzenetben?
összeteszed a két kezed. megkéred hogy jelenlen meg és megköszönöd.
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!