Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig megérzem, hogy összefutok vele, látni fogom? Talán még érzek iránta valamit tudat alatt?

Figyelt kérdés
Akár hányszor találkozom az exemmel előtte mindig rámjön egy fura érzés..mint mikor izgulsz..elkezdek remegni és akkor egyből tudom hogy tuti hogy összefutok vele vagy itt van a közelben ez egy kicsit félelem érzés is mivel bántott és fenyegetett mikor szakítottunk.Nagyon szerettem de rosszul bánt velem,megalázott ezért szakítottam.Azóta van egy vőlegényem és imád engem én is őt úgy érzem sőt biztos vagyok benne hogy ő az életem párja.Múltkor sétáltunk a vőlegényem el és rámjött egy nagyon rossz érzés és félelem,mondtam a barátomnak hogy tuti összefutunk az exemmel erre rá 2 másodpercre jött velünk szembe.Ez miért van?Mitől van?Volt már valaki hasonló helyzetben?
2015. szept. 23. 13:57
 1/3 anonim válasza:
De sajnalom a volegenyed szerencsetlen palimadar! Olyat irni hogy o az eleted szerelme, pfffff... mikozben meg mindig nem vagy tul az exeden! Nezz magadba surgosen. Sok boldogsagot. Amugy meg csak bekepzeled ezt a megerzes dolgot mert vagysz vissza hozza a bunkohoz. Nem ertem a noket, elegem van beloletek, itt gyakorin csak az alja noszemely van mar tenyleg??
2015. szept. 23. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem...tévedsz egyátalán nem vágyom vissza...Inkább lennék örökre egyedül mint újra vele..így vissza gondolva nem is értem hogy tudtam vele együtt lenni.De viszont akkor szerettem ez tagadhatatlan.Én nem gondolnám hogy ez jó dolog hogy így megérzem ez szerintem amiatt van hogy nagyon félek tőle meg hogy megint elkezd zaklatni.Szeretem a vőlegényem nagyon ha hiszed ha nem.
2015. szept. 23. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
tévedsz 1. nem csak a nőkre igaz én is megszoktam érezni ha találkozom egy ismerősömmel .. állitólag az egymáshoz közeli emberek megérezhetik egymás társaságát ,közelségét. nálam bevált mindenesetre.
2015. szept. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!