Szerintetek elképzelhető az, hogy nem tudom másképp
elképzelni az őrangyalomat?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam, hogy ha elkezded lerajzolni az őrangyalodat, akkor az segíteni fog neked, vezeti a ceruzát/tollat és hasonlítani fog rá. Én még nem próbáltam, talán azért nem mert nem tudom elvonatkoztatni a saját őrangyalomat egy sorozatbeli angyaltól. Elképzelhető lehet az, hogy az Odaát beli Castiel karatkter azért tett rám ekkora menyomást, mert az őrangyalom hasonló kinézettel és személyiséggel rendelkezik?
Nagy butaságnak hanzik, amit írok de én valahogy így érzem.
Kérlek titeket, aki tud valami értelmeset mondani az segítsen.
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 7. 13:52
1/6 anonim válasza:
Castiel karaktere nagyon erős a sorozatban és a színészt is nagyon jól eltalálták. Nyilván mások is érezhetnek úgy ahogy te, ha közel áll hozzájuk a karakter. Szóval én nem gondolnám...
2013. ápr. 8. 08:32
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ. mások válaszát is várom azért. az amúgy lehetséges, hogy az őrangyal olyan alakot ölt, ami az emberhez közel áll, hogy ne rémissze meg?
2013. ápr. 8. 14:54
3/6 anonim válasza:
Minden csak energia, tehát formálható. Ha bizonyos lények kommunikálni akarnak velünk azt a saját szimbólumrendszerünkbe teszik meg (illetve tisztánlátáskor is valami hasonló van sokszor). Tehát ha te csak Castiel szerűen tudod elképzelni az angyalod, annak oka van. Valószínű hasonló energiákkal bír és a te szimbólumrendszeredben ez így jelenik meg.
2013. ápr. 9. 03:05
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)))
2013. ápr. 9. 10:41
5/6 anonim válasza:
Ez érdekes hangzik amit az előző írt, de mi volna akkor ha soha egy Odaát részt se látott volna?
Az már valószínűbb lehet amit a kérdező írt, hogy olyan alakot ölt amihez vonzódik és érdekli. Attól még nem kell hogy olyan energiákkal rendelkezzen.
De ez csak egy vélemény, annyira nem értek hozzá:)
2013. ápr. 10. 08:25
6/6 anonim válasza:
Ha nem látott volna Odaát részt, akkor egy olyan alakot ölt, ami szintén a leginkább hasonlíthat hozzá. Akár élő személy, akár elhunyt szeretteinkre is emlékeztethetnek, vagy bármire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!