Elképzelhető, hogy kommunikálok a halott kutyámmal?
Ma 2 hónapja, h elment. Sokat nézem a fényképeit, és olyan, mintha beszélne hozzám. Nem szavakkal, mint két ember, de érzem, hogy néha tanácsot ad, vagy rövid mondatokban pár percig beszélek is vele. És egyik reggel mintha láttam is volta, aztán mintha elszaladt volna. Lehet, h itt van még, vagy csak nem tudom elengedni?
15/L (Ma lett volna 2 éves, rottweiler)
Szerintem engedd el, ő már jó helyen van. Embereknél azt mondják tényleg van ilyen, hogy ha valakit nem akarsz elengedni halála után, "itt ragad a lelke", és addig nem nyugodhat békében, még el nem engedik. Kutyáknál nem tudom hogy működik, de mivel azt mondják a kutya az ember legjobb barátja, így gondolom előfordulhat.
Fel a fejjel, tudom nagyon rossz most, én is veszítettem már el nem egy állatkám. Én úgy vigasztaltam magam, hogy szereztem egy másikat, és mivel kölyökkutyus, sokat kell vele törődni, így nem csak a volt kutyusodra fogsz gondolni.A mai napig megkönnyezem, ha látom a fényképeit, de vigasztal hogy legalább egy picivel tovább élhetett.( Lényegében, korcs kutyus volt, akit a piacról mentettem meg a gazdája elől, aki közölte, hogy ha ma nem fogynak el a kiskutyák, lealtatja azokat akik megmaradtak. Még 3 évet lehúzhatott velem, szerettem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!