Ugye ez nem történhet meg?
Kedves kérdező, most figyelj!
Hagyd figyelmen kívül az előző válaszokat.
Bloody Mary lehet, hogy létezik, sok ember halt meg, Mary névvel egyikőjük biztos halott már a legendáról a végén ő lett a szellem.
DE, Bloody Mary-t simán NEM tudod megidézni. Ha elmondod háromszor a nevét tükör előtt, akár hangosan is, nem fog semmi történni.
Én kiprobáltam 3 alkalommal, full sötét szobában tükör elött, semmi se történt. Ez három évvel ezelőtt volt.
Oujia táblát használni, vagy bármilyen szellemet idézni játékkal (ghost games) tilos, kivéve ha tönkre akarod tenni az életedet, ez esetben hajrá, akár életed végéig is kísértetnek.
Bloody Mary idézésére több féle mód is létezik. Van ahol gyertyát kell fognod, van ahol körbe kell fordulnod, de a sima név szologatás nem használ. :D
Oh, és előző, a Rake csak Amerikában létezik, ott is ha jól tudom Canadában. Vagy lehet ez is csak egy photoshop verseny teremtménye, mint a Slenderman és nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!