Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ugye ez nem történhet meg?

Ugye ez nem történhet meg?

Figyelt kérdés
Tudok egy szellemidézést, de soha a büdös életben nem csinálnám meg (max ha az elmém rávisz) viszont sokszor rágondolok és ha a tükör elé lépek (ott kell megidézni) akkor akaratlanul is elkezdem nagy nehezen mondani magamban az idézést ezért inkább gyorsan elfutok a tükör elől....és ezt nem úgy kell elképzelni hogy az elmém transzba esik, hanem a kíváncsiság játszik velem... a szellem neve: Bloody Mary

2016. nov. 4. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
gondolatban is meg lehet idezni, tukor se kell, sokat gondolsz ra jonni fog, es megfojt.
2016. nov. 5. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet gondolatban! A folytó érzés ilyenkor csak a félelemtől van! És idézni tilos! Gyerekeknek főleg!
2016. nov. 6. 16:09
 13/18 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi voltam rá kb ennyi évesen, elmondtam sokszor (nem tudom miért), sok évig paráztam a fürdőben ezek után de nem történt semmi, mondjuk most, hogy megint előjött lehet inkább visszatartom. :D
2016. nov. 6. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Főleg mivel gyerek vagy, de ha még felnőtt is lennél gyorsan felejtsd el ezt az egészet. Én sem hittem még nem tapasztaltam véletlen, de hála istennek Nem lett belőle baj. Valami mást találj ki ha rád tör a kényszer!
2016. nov. 8. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
inkabb a figyelo az akitol felned kell, ejszaka nezi ahogy alszol es ha felebredsz megol keress ra ha tobbet akarsz tudni
2016. nov. 10. 19:35
 16/18 Fleurr ***** válasza:

Kedves kérdező, most figyelj!

Hagyd figyelmen kívül az előző válaszokat.

Bloody Mary lehet, hogy létezik, sok ember halt meg, Mary névvel egyikőjük biztos halott már a legendáról a végén ő lett a szellem.

DE, Bloody Mary-t simán NEM tudod megidézni. Ha elmondod háromszor a nevét tükör előtt, akár hangosan is, nem fog semmi történni.

Én kiprobáltam 3 alkalommal, full sötét szobában tükör elött, semmi se történt. Ez három évvel ezelőtt volt.

Oujia táblát használni, vagy bármilyen szellemet idézni játékkal (ghost games) tilos, kivéve ha tönkre akarod tenni az életedet, ez esetben hajrá, akár életed végéig is kísértetnek.

Bloody Mary idézésére több féle mód is létezik. Van ahol gyertyát kell fognod, van ahol körbe kell fordulnod, de a sima név szologatás nem használ. :D

Oh, és előző, a Rake csak Amerikában létezik, ott is ha jól tudom Canadában. Vagy lehet ez is csak egy photoshop verseny teremtménye, mint a Slenderman és nem létezik.

2016. nov. 28. 19:31
 17/18 anonim ***** válasza:
de ide tud jonni kanadabol?? vagy nem??? es mi csinal kanadaban egesz nap hova bujik??? de sztem ide is elbir jonni ha akar hisz termeszettfeletti leny ö is vagy tevedek???
2016. nov. 28. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a tükörrel képesek bárhová eljutni..
2016. nov. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!