Ugye ez véletlenül sem történhet meg?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon reszegen osszejottem egy sraccal. Még szuz vagyok de megujjazott es en kivertem neki...fuj de undorito ezt leirni. Kerdesem a kovetkezo: hogyha esetleg sperma kerult a kezere ami ugye bennem is volt utana akkor veletlenul sem eshetek teherbe,ugye? A szuzhartyam nem szakadt at.2013. jún. 22. 20:35
1/11 anonim válasza:
Nem akarlak kioktatni, de ha ennyire tudatlan vagy, akkor ne ujjaztasd meg magad! Ha meg nem bírod az alkoholt, ne vedelj annyit!
2/11 anonim válasza:
Ha még leírni is undorító és ennyire nem vagy tisztában dolgokkal, akkor hanyagold még ezt a témát.
3/11 anonim válasza:
Ha sperma volt az ujján, lehetsz tőle terhes, a hártyát majd átszakítja a gyerek.
Amúgy nyugi, ha egy csepp lett is volna az ujján, a spermák nagy része elpusztult a levegőn, mire odaért a keze, és ugye nem véletlenül kell több millió kis úszóbajnok, hogy beérhessen az az egy... és az sem mindegy, ovulációd mikor volt/van/lesz...
Az esély minimális, de menj nőgyógyászhoz 72 órásért, minél hamarabb, az a tuti, legközelebb pedig legyél okosabb.
4/11 anonim válasza:
Bizony előfordulhat, irány az orvos vagy a baba bolt.
5/11 anonim válasza:
Abba már bele se gondolok, hogy milyen koszos lehetett a keze. Ha gyereket nem is, egy jó kis fertőzést simán összeszedhettél.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkora idióta vagyok. De most kétségbe estem. Tehát az esély minimális,de előfordulhat? De ha szűz vagyok hogy jut be a hüvelyembe?
2013. jún. 22. 20:53
7/11 anonim válasza:
Ahol a menstruációs folyadék kijön. Ha nincs lyuk, akkor szintén menj orvoshoz.
8/11 anonim válasza:
Az ujja bent volt, vagy nem???? Szőke tini p*csa...
9/11 A kérdező kommentje:
Igen. A szűzhártyámig. Tehát nem tudok elképzelni logikus magyarázatot arra, hogy ettől miért esnék teherbe. Minimum feltétel nem az,hogy a szüzességemet elveszítsem?
2013. jún. 22. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!