Ha a lány még szűz, és a pasi elélvez, de mindketten fehérneműben vannak, csak a lány bugyija kicsit olyan lesz, nem történhet baj?
mi a fenéért kell beteg állatoskodni és ruhán keresztül szexelni?!
Ha annyira b.szni akar a lány is, mert ugye akar akkor meg húzza le a bugyiját és akasszon neki be a pasi
Ha teljesen őszinte választ szeretnél, sokkal nagyobb esélye van, hogy egy tengeralattjáróban pihenve a Mariana-árokban beléd csapjon egy villám, minthogy általad "baj"nak titulált dolog legyen, de "optimális" körülmények között lehet, hogy 1-2 sejt átjutott a két réteg szöveten és nem fulladt a lányba.
Szóval nem leszel apuka, ha tényleg csak ennyi történt. Persze ha a csaj megfogta a pélód, és utána magához nyúlt, akkor más a helyzet :)
21F
u.i.: amikor életemben először meztelenkedtem egy lánnyal, petting is volt mindenféle fogamzásgátlás nélkül és én is be voltam tojva, hogy most akkor mi lesz - semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!