25-28 hetesen mi történhet a magzattal? Már nem halhat meg ugye?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem.2013. febr. 5. 09:20
1/7 anonim válasza:
Sajnos bármikor történhet valami.De ne gondolj ilyenekre.Élvezd a váranósságot. :)
3/7 anonim válasza:
Meghalhat bármikor. 34 hetesen, 38 hetesen, 1 naposan, 3 hónaposan, 2 évesen is, bármikor. De erre nem kell gondolni, mert az esélye elég kevés.
4/7 anonim válasza:
sajnos bármikor történhet bármi, de nem szabad erre gondolni. élvezni kell minden percét a várandósságnak, és a babázásnak is. (meg persze azt is mikor már nagyobb) :)
5/7 anonim válasza:
Te is tudod, hogy sajnos bármikor meghalhat. Viszont ha úgy kérdezed, hogy beindult szülés esetén, akkor már van esélye az életben maradásra.
6/7 anonim válasza:
Az enyém 36 hetesen halt meg, pedig egészséges volt! Én is szerettem!
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó mi történt?
2013. febr. 5. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!