Nektek is sikerült a magzattal kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Nekem valamennyire igen:) Ha rágondolok, hogy rég mozgott már, akkor elkezd gyors rugdosni:D2012. dec. 28. 15:50
1/2 anonim válasza:
Nálunk akkor kezd el ficánkolni, mikor a párom símogatja a hasam és beszél hozzá. Az egész napi mocorgáshoz képest semmi, amit akkor produkál. Mintha ki akarna jönni. :-)
Én hiába símogatom a pocakom, arra nem reagál.
2/2 anonim válasza:
Nekem is sikerult. Amikor nem mozgott egesz nap, megkertem, hogy rugjon legalabb egyet. Hat par masodpercen belul rugott egyett:D Ez egesz vegig igy volt.
En azt is megbeszeltem vele, hogy mikor jojjon: Mondtam neki, hogy 38 hetre jojjon, kedden, koran reggel...rendelesre jott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!