Hogy tudok internet kapcsolatot létesíteni egy távolabbi számítógéppel?
Még egy kérdés...:-)
Ha wifi- vel próbálkoznék, akkor veszek ugyebár egy 3 antennás routert és a másik, asztali számítógéphez milyen vevőt kéne vennem?
bocs a késői válaszért, asztali gép esetén ez lehet PCI-os vagy PCI-E bővítőkártya vagy USB-s vevő. Én saját lakásomban USB-s vevőt használok, de a tapasztalat az, hogy a beépíthető kártyáknak a vétele jóval jobb mint az USB eszközöké mivel annak van rendes antennája. Én is a jövőben cserélni fogom mert bár az USB eszköz "mobil" és bármilyen eszközre csatlakoztatni tudom, de a vételi képessége gyengébb. Így én saját tapasztalatból azt mondom, hogy beépíthető, antennával rendelkező eszközt vegyél. Illetve olyan USB-s vevőt ami antennával rendelkezik. Remélem tudtam segíteni :)
(ezt csak zárójelbe írom, léteznek, olyan számítógépbe szerelhető kártyák, amik 2 vagy 3 antennásak, ezeknek igen komoly a vételi teljesítménye, klasszikus családi házakba (vastag falak, beton födém) és nagy távolságokra ezek ajánlottak, és semmivel sem drágábbak mint egy jó USB vevő) például egy ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!