Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ugye ez nem történhet meg?

Ugye ez nem történhet meg?

Figyelt kérdés
Tudok egy szellemidézést, de soha a büdös életben nem csinálnám meg (max ha az elmém rávisz) viszont sokszor rágondolok és ha a tükör elé lépek (ott kell megidézni) akkor akaratlanul is elkezdem nagy nehezen mondani magamban az idézést ezért inkább gyorsan elfutok a tükör elől....és ezt nem úgy kell elképzelni hogy az elmém transzba esik, hanem a kíváncsiság játszik velem... a szellem neve: Bloody Mary

2016. nov. 4. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Hogy valódi-e ez az idézés azt nem tudom, de ha rám hallgatsz jobb ha nem szórakozol ilyenekkel, mert akár végzetes is lehet.
2016. nov. 4. 13:21
 2/18 A kérdező kommentje:
nem szórakozom, mint mondtam soha nem tenném meg de néha az elmém irányíthatatlan és csak a FEJEMBEN kezdem el de ha erősen ellenállok vagy énekelni kezdek, akár számolni akkor elmúlik...de hangosan nem mondanám ki
2016. nov. 4. 13:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Gondolatok alapján nem lehet szellemet idézni. Úgyhogy ne félj. :) Gondolatban én is ki merem mondani.
2016. nov. 4. 13:48
 4/18 anonim ***** válasza:
:D aranyos
2016. nov. 4. 21:41
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Bloody Mary LÉTEZIK! EZ 100%!!

Van egy szellemlátó aki kiránduláson mókából kipróbálták és mivel ő érzékenyebb az ilyenekre látta az ablakon át! Nagyon veszélyes az ilyen mert lehet nem halsz meg de kísérteni bármely szellem tud!

Még akkor is ha nem tettél semmit!

Szellemet idézni nem ajánlatos csak megfelelő szakmai tudással fogj hozzá mert baj lehet!

Engem nagyon érdekel a téma és bárki tud mesélni kérlek privátban irjon!

2016. nov. 5. 02:27
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, mostantól egy percet sem fogok aludni.....hagytál volna a magam hitében...tudod milyen félni? Sírva fakadok ha a sötétbe kell néznem...ha megroppan a vizes palack megrezzenek és a szívem ezerrel kezd dobogni...ja és: 12/L :c
2016. nov. 5. 18:41
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, jobb ha nem szórakozol ilyenekkel, mert akár végzetes is lehet! Az egyik ismerősöm ezt csinálta, és most a pszichiátrián van ágyhoz kötözve.
2016. nov. 5. 18:51
 8/18 A kérdező kommentje:
most direkt paráztattok?
2016. nov. 5. 18:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez tényleg igaz! És meg van győződve róla, hogy ő Napóleon, tehát tényleg elég durva eset!
2016. nov. 5. 18:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Hahaha...de nagy poén...komolyan mióta vicces ilyennel kamuzni? Főleg úgy, hogy gyerek vagyok.......
2016. nov. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!