Ez szellem lehetett? .
Figyelt kérdés
Tegnap este, a szobámba, époen nem volt senki. Se kutya se ember. Senki. Kint társasjátékoztunk a családdak, az összes kutya velünk. Ablakok, ajtó csukva. Egyszer csak a szobámba leesett a polcról egy kép, össze is tört. Majd pár másodpercre rá a tv. A kutyám berohant a szobába, de megtorpant a küszöbön, valamit nagyon nézett, és morgott... Ez szellem lehetett? :)2016. nov. 2. 08:49
21/29 anonim válasza:
erdekes hogy felenk meg soha senkivel nem tortentek ilyenek. mindig csak massal. de erdekes
22/29 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom, h mindenki bizonygassa, h szellem volt, hanem adjon rá értelmrs választ. :) amúgy vannak akik hisznek a szellemekben, van aki nem, ezen nem kell vitatkozni. :) én csak kíváncsi voltam mások véleményére, h mi lehetett ez. :)
2016. nov. 2. 19:17
23/29 anonim válasza:
Történt mostanában valami egyéb említésre méltó nálatok? Haláleset? Esetleg volt nálatok valaki vendég, vagy kaptatok valami ajándékot, stb? Persze akár véletlenül is összeszedhetted valahol.
24/29 anonim válasza:
Sziasztok! Velem is volt már "szellemmel" valò találkozás, nem is egyszer!Tulajdonkèppen èn láttam azt a lènyt, oda is jött hozzám.Nem tudtam megmozdulni, a gondolataimat is megbènìtotta, megszòlalni se tudtam.Erősen koncentrálva vègül mindig sikerült elküldenem.Ez a koliban volt èvekkel ezelőtt.Nem volt arca, egy zagyvás, elmosott alak volt, morgò hangot adott ki.Vagy 5-ször találkoztunk, aztán eltűnt.Először ùgy vettem èszre, hogy csuszkolòdàs hallatszott, meg jött rám a hideg.Az se biztos, hogy szellem volt, lehet, hogy valami más lèny
25/29 A kérdező kommentje:
Haláleset nem volt. :) lassan két éve, h meghalt a 15éves kutyánk. Vendégek jönnek mennek. :) ajándékit csak pici aproságokat, de semmi emlitésre méltót. :) es ha szellem, akkor mit akar? Vagy hogyan küldjem el? Vagy mit csináljak vele? :D
2016. nov. 2. 20:20
26/29 anonim válasza:
Hàt èn azt tennèm, hogy ha bent vagy ès èrzed, hogy ott van, tapasztalod a dolgokat, elküldöd!
27/29 anonim válasza:
Egy kis földrengés féle is lehetett,de szellem is,gömbvillám mindenféle létezik. Természetfeletti dolgok is lehettek,vagy teljesen hétköznapiak is.
28/29 anonim válasza:
Velünk os volt ilyen. Szerintem igen. Én hiszek a szellemekben. De nem kell félni tőlük. Nem tudnak ártani neked mint a filmekben!
29/29 anonim válasza:
Rengeteg buta ember van itt akik azt állítják hogy nincsenek szellemek!Csak azt nem értem hogy akkor miért léptek be ebbe a kategoriába? Sok kamus ember van kamu történetekkel, De léteznek szellemek én sajnos már tapasztaltam nagyon sokszor! Az én kutyáim féltek és a sarokba húzódva remegtek amikor szellem járás volt nálunk! Olyankor nem nagyon szoktak ugatni és morogni a kutyák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!