Ez szellem lehetett? .
Figyelt kérdés
Tegnap este, a szobámba, époen nem volt senki. Se kutya se ember. Senki. Kint társasjátékoztunk a családdak, az összes kutya velünk. Ablakok, ajtó csukva. Egyszer csak a szobámba leesett a polcról egy kép, össze is tört. Majd pár másodpercre rá a tv. A kutyám berohant a szobába, de megtorpant a küszöbön, valamit nagyon nézett, és morgott... Ez szellem lehetett? :)2016. nov. 2. 08:49
1/29 A kérdező kommentje:
Ja es ugyan ekkor éjszaka3x bekapcsolt a tv magától!
2016. nov. 2. 10:14
2/29 anonim válasza:
Ha leesett a TV és elszaródott a bekapcsológomb akkor nem olyan meglepő,h magától bekapcsol
3/29 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi baja,mert nem magadrol esett, es csak azon az ejszakan kapcsolodott be
2016. nov. 2. 10:40
4/29 anonim válasza:
Mindenre van magyarázat. Ami fent van, az leeshet. Főleg, ha nem stabilan áll. Mondjuk elég fura egy tv-t úgy tárolni, hogy az le tudjon esni, de oké. Vannak apró rezgések, amik jöhetnek akár a kinti forgalom által is (elhaladó nagyobb teherautók például) ezek lehet, hogy csak ezredmilliméterekkel mozgatják arrébb a dolgokat, de ha valami nem teljesen stabil (például egy polcon lévő kép, főleg ha esetleg a polc akár alig láthatóan lejt valamerre), akkor a kép tud vándorolni szépen lassan, mígnem egyszer leesik. Ez színtiszta fizika. Persze akinek ez magas, foghatja "szellemre" is. Tulajdonképpen a fizika is egy szellem.
5/29 anonim válasza:
Ha igaz ez, amit leírtál, akkor lehet szellemről szó. Azóta nem történt semmi fura?
6/29 A kérdező kommentje:
Azóta nem szerencsére. Oké, foghatjuk bármire, de egyszerre mind a 2-ő mindegyuk stabilan ált, és nem ment el semmi a ház előtt. Es a polc sem lejt.
2016. nov. 2. 11:36
7/29 Thomas Sz. válasza:
Lehetséges, hogy szellem volt.
Az én szobámban meggyulladt a gyertya magától még 2013-ban a szekrény tetején este, mikor már félig aludtam.. Erre ébredtem hogy ég a gyertya. Sem gyufa, sem öngyújtó nem volt a szobámban.. és a gyertyát sem használtam, csak dísznek volt ott.
19/f
8/29 anonim válasza:
A sötét középkorban kezdtek terjedni az ilyen szellemhistóriák. Azon a szinten vagytok ti is. Tudjátok, miért nevezték sötétnek a középkort?
9/29 A kérdező kommentje:
8-as:akkor adj rá szerinted értelmes vaszt...
2016. nov. 2. 13:14
10/29 Thomas Sz. válasza:
8as.. ha valami nemtetszik, akkor menj máshova unatkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!