Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez szellem lehetett? .

Ez szellem lehetett? .

Figyelt kérdés
Tegnap este, a szobámba, époen nem volt senki. Se kutya se ember. Senki. Kint társasjátékoztunk a családdak, az összes kutya velünk. Ablakok, ajtó csukva. Egyszer csak a szobámba leesett a polcról egy kép, össze is tört. Majd pár másodpercre rá a tv. A kutyám berohant a szobába, de megtorpant a küszöbön, valamit nagyon nézett, és morgott... Ez szellem lehetett? :)
2016. nov. 2. 08:49
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ez most volt: feküdtem az ágyon, melettem a kutxám alszik. Egyszer csak felkapja a fejét, elkezd nézni és morogni az ajtótól követett valamit a szemével, es ahogy s kutya tekintete a radiátorhoz ér, mint ha valaki végighúzná a kezét a radiátoron... °~°
2016. nov. 2. 13:30
 12/29 Thomas Sz. válasza:
Vannak érdekes dolgok.. én ma rendelek ouija táblát szellemidézéshez. Neked nincs? Ha van, akkor tudsz velük kommunikálni.
2016. nov. 2. 13:37
 13/29 anonim válasza:

Én nem táblázgatnék... Főleg ha nem értek hozzá. Próbálj meg megnyugodni, persze ezt így könnyű mondani. De negatív energia sokmindent táplál.

Másik szobában is történnek dolgok?

2016. nov. 2. 13:40
 14/29 A kérdező kommentje:
Hat en sem probalgatnám a dolgokt. :/ nem értek hozzá. :) csak az én szobámba... Eddig... :/
2016. nov. 2. 13:41
 15/29 A kérdező kommentje:
Es ha szellem akkor mit akar?
2016. nov. 2. 13:43
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Oké, nem vitatkozom veletek. Biztos, hogy szellem volt. És a zsebpénzedet akarja. Vagy az életedet :(
2016. nov. 2. 14:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Aki nem tud nirmálisam válaszolni, az ne is válaszoljon.
2016. nov. 2. 14:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Az volt szellem, pontosabban a félfarkú kutyaszellem.
2016. nov. 2. 14:42
 19/29 A kérdező kommentje:
Utolsó! Egyeltalán nem vicces! Sőt! Ne viccelődj a kutyákkal!
2016. nov. 2. 15:10
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Bocsánat, de ilyen kérdésre nem várhatsz normális válaszokat. Vagy azt tartod normálisnak, aki azt bizonygatja neked, hogy szellem volt, és ő is átélt hasonlót? Meg tudnád fogalmazni nekem, mi az, hogy szellem? Mármint ne úgy, ahogy egy ötéves megfogalmazná, hanem mint aki mondjuk elballagott már az oviból.
2016. nov. 2. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!