Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonnal álmodtam. Mi ez?

Démonnal álmodtam. Mi ez?

Figyelt kérdés
Hajnalba azt álmodtam hogy megjelent egy fura kis kèk lèny ès meg akart erőszakolni, ès addig itt volt a szobába amig világos nem lett. Mi ez? Normális válszokat szeretnèk

2016. szept. 2. 08:01
 1/7 anonim válasza:
A lefekvés előtti hagymás bab megtette a hatását.
2016. szept. 2. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok hülye filmet nézel, ez biztos. A jelentése az körülbelül annyi, hogy kiszolgáltatottnak érzed magad valamitől, valakitől, vagy csak úgy általánosságban. Félsz az ismeretlen dolgoktól, és nem igazán vagy képben számos fontos dologgal kapcsolatban, ez valószínűleg az alacsony tudásszintednek is köszönhető. Gondolom fiatal vagy még, ez idővel javulhat majd.

Egyébként nem hajnalba álmodtad, hanem hajnalban. És a kék lény is a szobában volt, nem a szobába.

2016. szept. 2. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocs... Nem tudtam időben megölni. Démonok támadták meg a várost épp velük küzdöttem..
2016. szept. 2. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Segged lika hogy van? Mondjuk, most már sajnos bebuzultál, semmi kétség. Ezek a kis kékek ezt okozzák.

Az egyetlen ellenszer az, ha csupasz seggel felülsz egy csillámfaszlámára, és háromszor körbeügeted vele a KDNP-székházat.

2016. szept. 2. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Beb*szott a sok Vaksötét, mi? :D
2016. szept. 2. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha egy KIS fura kék lény volt az, az hidd el, nem démon.

Nem láttál te még démont és örülj, hogy nem kellett látnod.

A démon nem kicsi, és ha meglátsz egyet valószínű összefosod magad.

2016. szept. 3. 10:33
 7/7 anonim válasza:
Én a Hupikék Törpikéket nem tartom démonnak :O De lehet, hogy mikor Dulifuli beugrott hozzád, épp bolondgombát evett és a legrosszabbat hozta ki belőle...Megesik az ilyesmi, szerintem lépj tovább :)
2016. szept. 4. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!