Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy létezik "élet" a halált után. Van itt olyan aki ugyanígy gondolja, és megosztaná velem, hogy miért?
Figyelt kérdés
Mi történt veled, amiért megingathatatlanul tudod, hogy létezik élet a halál után?2016. aug. 29. 11:09
31/35 anonim válasza:
#29: tényleg nagyon jól leírtad. logikus!
32/35 anonim válasza:
Mindenkinek: Bármi legyen gondolatod bármi dologról, mindig lesznek olyanok akik ugyanarról egészen mást gondolnak. Mindig jól gondold meg tehát, kinek a nézetét fogadod el.
33/35 homo ludensz válasza:
Természetesen senkit nem áll szándékomban meggyőzni csak felvázoltam egy lehetséges verziónak a főbb alkotóit.
Lehetne még eltöprengeni a karma törvényein, hogy egy pompás testtel és az ellentétével esetleg görbén s púposan mennyivel könnyebb illetve nehezebb leélni 60-70 évet.
Azon is el lehetne gondolkozni hogy miért irtottak és most is irtanak ki egész falvakat közöttük kicsiny gyermekeket.
Ők tudták mikor leszületni készültek hogy csak 2-3-5 évük lesz itt a földön? Vajon létezik karmikus adósság? Ők ezt vagy egy részét törlesztik?
34/35 anonim válasza:
Az utóbbinak és m i n d e n k i n e k: Légyszi írd a keresőbe: Amira Willighagen. Kattints rá. A kínálatból arra kattints amelyikben van egy 10 000-es szám.A többit ott tudod meg.
35/35 anonim válasza:
Én hiszek benne, több okból, személyes tapasztalásom miatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!