Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy létezik "élet" a halált után. Van itt olyan aki ugyanígy gondolja, és megosztaná velem, hogy miért?
Velem folyamatosan történnek a dolgok..már lassan aludni nem tudok. Évek során sok minden összegyűlt, ebből ami a legemlékezetesebb (és ami után hónapokig nem tudtam a régi szobámban aludni), az az volt mikor ültem egyik este az íróasztalomnál és rajzolgattam, majd valami belelihegett a fülembe. Tisztán hallottam, nem lehetett mivel megmagyarázni..
Volt olyan is, mikor a hugommal egyszerre mentünk ki a szobánkból (mert lépteket és szatyor csörgést hallottunk a pincéből- van egy lépcső a folyosóra a pincéből), hogy segítsünk Apuéknak felhozni amit vásároltak, közben pedig nem volt ott senki sem.
A legutóbbi tényleg nagyon durva, amit semmivel sem tudtam megmagyarázni, az a mérhetetlen dögszag a lakásunkban, illetve az ezt követő árnyalakok, akiket a kutyám ugat folyamat, valamint valamelyik reggel miután még visszafeküdtem fél másodperc elteltével ahogy lecsuktam a szemem, mintha elemlámpával világítottak volna a szemembe. Mikor kinyitottam egy erős sárgás fény világított a szemembe, ami utána a falra szökött és végül eltűnt. Autó fénye, vagy bármi más nem lehetett, egyrészt mert a redőny le volt engedve, másrészt a hálószobánk nem az utcára, hanem a belsőkertre néz.
Apróbb dolgok voltak még, mint mikor megálmodtam pár éve előre, hogy Rómában fogok járni egy templomnál (akkor még nem tudtam, hogy valaha is Rómába megyek, illetve, hogy létezik ez a templom, ott ért a felismerés), valamint megérzem előre fontosabb emberek belépését az életembe.
Hát, röviden, nagy vonalakban ennyi..
Én hiszem, hogy a halál után lesz valami. Nincs oka, szimplán ezt hiszem, mert a gondolat barátságos. :)
Amúgy, Kérdező, amit meséltél történet, hogy valami belelihegett a füledbe, olyan velem is történt! Legalábbis hasonló. Ültem a szobámban és olvastam, minden nagyon csendes volt, egyedül voltam. Aztán egyszercsak a fülemben olyan érzés támadt, mintha víz alatt lennék, és hangokat hallottam, konkrétan suttogást, egy furcsa hang hadart valamit, de semmit nem tudtam kivenni belőle, életem legfélelmetesebb tíz másodperce volt. Természetesen mindenki azt mondta, hogy jaj bedugult a fülem, és máshogy hallottam a zajokat, de nekem konkrétan a fülembe súgtak, ezt nemlehet összekeverni akármivel. Na de mindegy is, gondoltam megosztom ezt.
Elmondom az én verziómat ha megengeditek: leszületése előtt felfedik a leszületni készülő nevezzük léleknek az anyagi testben való történéseit. Mintha lineárisan nézne egy filmet. Ebben benne van a földrajzi hely,szülők, a felölteni szándékozó test kinézete,formája,neme stb. Az elé majd feltornyosuló feladatok és az azok megoldásához szükséges "talentumok". Mivel késztetést érez arra hogy tapasztalatokat gyűjtsön itt a földön rábólint ezzel felvállalja azt amit ott látott. Leszületik de semmire nem emlékezik. Az emlékezés nagyon káros lenne a számára például egy feladatot sok sok inkarnáció után sem old meg inkább sorozatosan megkerüli.Megteheti mert szabad akarattal rendelkezik de ha 20 éves korában következik ez be akkor ezzel a tudattal él még 50 évet?
Lehet itt olvasni olyan kérdéseket fiataloktól hogy minek éljek? mi értelme az életemnek? legyek öngyilkos? Persze csak a jelenlegi életét boncolgatja mert a régiek homályban vannak. Néhányan sajnos meg is teszik és ezzel csalódást okoznak a felkészítőknek és önmaguknak. A test és a lélek együtt alkot egy embert. Külön külön haszontalan mert a lélek értelmet ad a testnek de önmagában valami is alkotni képtelen. Egyszer aztán szétválnak a test a fizikai törvények nyomán ládába,vagy hamvasztóba kerül a lélek meg a megszerzett tapasztalatokkal vissza a ...lélekóceánba..nirvánába... Isten trónusa elé. Tessék választani ki ki hite szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!