Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy létezik "élet" a halált után. Van itt olyan aki ugyanígy gondolja, és megosztaná velem, hogy miért?
Akkor miért nem nyírjuk ki magunkat, ha van élet a halál után. Végülis mindegy nem? Úgyis élni fogunk tovább, mi értelme ebben az életben, ebben a nyomorult világban szenvedni?
Na látod...
Amúgy az én álláspontom az, hogy nincs, nem hiszek ebben az ezoterikus maszlagban, de kellemesen csalódnél magamban, ha mondjuk mégis lenne valami.
Pont azért kell élni, mert a halál után már nem tehetjük meg. Viszont ha tényleg van valami utána, és te ebben biztos vagy, miért nem ölöd meg magad most? Hiszen ennek ahogy mondtad valamikor úgyis vége lesz...
Én biztos vagyok abban, hogy halálom után megtudom, HA van további élet.
Viszont sajnálom azokat, akik hisznek benne,mert soha nem tudják meg, ha nincs!
.
Ha 100%-ig biztos vagy a halál utáni életben, akkor be is tudod bizonyítani, tehát NOSZA!
Szerintem a klinikai halálból visszatérők elég bizonyítékot szolgáltattak. Nincs más módja annak, hogy a halálból visszatérve olyan dolgokat meséljenek el amit csak az élők láthattak, hallhattak, tapasztalhattak. Ezt bármi mással magyarázni, mint a test halála utáni valamiféle továbblétezéssel egyszerűen nem lehetséges.
Mostanában megy a Lifenetwork-ön azt hiszem este 9 körül a Visszatérés a halálból, hát nagyon érdekes, egészen elképesztő miket tapasztalnak "odaát".
Amit említesz, miért is nevezik HALÁL KÖZELI élménynek?
Nem bizonyítottan, de köztudottan eddig még csak két ember tért vissaz a halálból: Lázár és Jézus.
Akit "vissza lehet hozni, az még nem halt meg. Aki meghalt, agyszövetében visszafordíthatatlan károsodás történt.
Igen, a mesélt halálközeli élmények egyformák.
Ez bizonyítéka annak, hogy adott esetben egyformán működik az emberi agy.
Zombik sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!