Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy létezik "élet" a halált után. Van itt olyan aki ugyanígy gondolja, és megosztaná velem, hogy miért?
Köszönöm a válaszaitokat!
Nem mondhatom meg másoknak, hogy mit higgyenek, de az elmúlt évek során bebizonyosodott számomra (többször is), hogy mi, élők nem vagyunk egyedül, a halottaknak pedig nem csak a föld jut a koporsófedélre.
Évekig hülyének néztem azokat, akik hittek a túlvilágban, a természetfeletti dolgokban, de ez mindenkinél csak addig van így, amíg be nem bizonyosodik, hogy létezik a másvilág.
Ha érdekel majd titeket, elmesélek pár velem történt esetet, de előtte még mindenképp szeretnék pár történetet hallani tőletek is!
Szerencsésnek érzem magam, hogy átélhettem ezeket a félelmetes történéseket, mert így már nyugodtan halok meg, ha majd eljön az időm.
Én is így vagyok ezzel.
Meditálás alatt, sok dologra rá jön az ember.:)
minden amit érzékeltek azt az agyatok állitja elő, a meditálásos testkilépéses dolog, meg egyéb okosságok mind mind az agy műve. a halál beálltakor az agy még 3 4 percig aktiv, ezért a halálból újraélesztett emberek ezeket az agyi kivetüléseket látták.
légyszi ne meneküljetek a tudatlanságba a halál gondolata miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!