Vannak itt olyan vampirok akik hajlandoak felfedni a letezesuket?
Figyelt kérdés
Gyerekes ide nem illo valaszokat meleg alkonyatos megjegyzesektol es mi egyebektol kimeljetek normalis valaszokat szeretnek kapni. Szeretnem megismerni az eredeti vampirok valamint az atvaltoztatott vampirok eletet. Nagyon halas lennek ha valaki lenne szives meselni errol nekem. :)#vámpír #termeszetfolotti lenyek
2016. júl. 30. 01:00
31/40 anonim válasza:
Ó! Grarulálok! Nagyon szépen köszönöm a meghívást! Ha lennének érzelmeim, most meghatódnék, hogy ennyire büszke rám. Pedig én vagyok a legbüszkébb. 139 feleség elfogyasztva... erre még én sem vagyok képes !
32/40 anonim válasza:
Hát drága rokon mindent tőled tanult mint a mondás tartja a vér nem válik vizzé ( hanem kájává válik ) egy kis vámpír humor..
33/40 anonim válasza:
En is vampir vagyok engem is grof Vilmos valtoztatot at. Most toltottem be iden a 100. eletevemet. Nagyon sok mindent koszonhetek meg neki megtanitott h hogyan kell vadaszni stb. Egyik feleseget is ismertem Rozalianak hivtak de mi csak ugy hivtuk h kicsi Rozi mert alacsony termetu volt. Gratulalok az uj felesegenek es udvozlom.:))
34/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok kosznom a valaszokat es gratulalok Gróf Vilmosnak az uj felesegehez. Nagyon szeretnek olyan lenni mint amilyenek tik vagytok es szeretnek tanulni toletek rettento halas lennek ha valamelyikotok a szarnyai ala venne es hajlando lenne atvaltoztatni :) vacsi azert nem szeretnek lenni :D
2016. aug. 1. 01:49
35/40 A kérdező kommentje:
ti vagytok *
2016. aug. 1. 01:51
36/40 anonim válasza:
Normális válaszhoz normális kérdés kell, ez pedig nem az. Az élőhalál minden formája természetellenes, mert nem tudják tárgyilagos bizonyítani semmivel. Vannak persze vérszívó állatok, illetve létezik olyan pszichológiai kórkép, amely miatt az ember betegesen szereti nézni vagy akár kívánja a vért, de ezek mind élő, lélegző lények és nem járkáló, varázslatos tetemek.
37/40 anonim válasza:
Szerintem komolyan gondolja a kérdező. #27 vagyok, és a kérdező privát üzenetekkel zaklat, hogy változtassam át.
38/40 anonim válasza:
Ne már..... Nagyon durva ha nem humornak szánt egy ilyen kérdést...
39/40 anonim válasza:
Én is vámpír vagyok 150 éves imádom a vért főleg az olaszokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!