Vannak itt olyan vampirok akik hajlandoak felfedni a letezesuket?
Figyelt kérdés
Gyerekes ide nem illo valaszokat meleg alkonyatos megjegyzesektol es mi egyebektol kimeljetek normalis valaszokat szeretnek kapni. Szeretnem megismerni az eredeti vampirok valamint az atvaltoztatott vampirok eletet. Nagyon halas lennek ha valaki lenne szives meselni errol nekem. :)#vámpír #termeszetfolotti lenyek
2016. júl. 30. 01:00
1/40 anonim válasza:
Van Helsing éppen tegnap vadászta le az utolsót, erről lecsúsztál...
De most komolyan, ilyen kérdésre milyen választ vársz? :D
2/40 A kérdező kommentje:
Hát meg kell hogy nyugtasalak nem az utolsót:) es normálisabb választ a magad fajták kíméljenek mert levadaszom oket. :)
2016. júl. 30. 01:16
3/40 anonim válasza:
Művelődj az Alkonyat című 100%-ig hiteles, elismert és híres ismeretterjesztő könyvsorozatból!
4/40 A kérdező kommentje:
Barmit csak ezt ne bar sose talaltak volna ki :(
2016. júl. 30. 01:33
5/40 anonim válasza:
2-es vagyok, jajj nem várjál! Tudom,mi kell neked! Az Interjú a vámpírral pont egy ilyen esetet dolgoz fel. Ez egy 100%-ig hiteles dokumentum film... és a többi, és a többi... ja, 2-es voltam.
6/40 A kérdező kommentje:
koszi majd utana nezek. :)
2016. júl. 30. 01:53
7/40 anonim válasza:
Fedje fel vámpírvoltát itt az, aki nem hajlandó felfedni vámpírvoltát.
Logikus, nem?
.
Nos, én megteszem. Néha a vérét tudnám venni annak, aki logikátlan kérdést tesz fel, de félek, átragad a fertőzés, ezért nem teszem.
8/40 A kérdező kommentje:
nem ertem miert kell ilyen ellensegesnek lenni es egybol hulyezni ez csak egy artalmatlan kerdes volt de nincs kedvem lesullyedni hozzatok es bele menni ebbe a gyerekes viselkedesbe. :) es megjegyzem vannak olyanok akik felmerik vallalni hogy azok.
2016. júl. 30. 10:12
9/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ilyen kérdés után gyerekesnek nevezel másokat? Jó vicc. legközelebb mi fog érdekelni? Hogy hol lakik a Mikulás? Esetleg a fogtündért véled valódinak? Nem akarsz ilyen válaszokat, de úgy kérdezel mintha egy mesebeli faj létezne?
10/40 anonim válasza:
"nincs kedvem lesullyedni hozzatok"
Nem a kedvedtől függ.
FELEMELKEDNI nem tudsz hozzánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!