Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak itt olyan vampirok...

Vannak itt olyan vampirok akik hajlandoak felfedni a letezesuket?

Figyelt kérdés
Gyerekes ide nem illo valaszokat meleg alkonyatos megjegyzesektol es mi egyebektol kimeljetek normalis valaszokat szeretnek kapni. Szeretnem megismerni az eredeti vampirok valamint az atvaltoztatott vampirok eletet. Nagyon halas lennek ha valaki lenne szives meselni errol nekem. :)

#vámpír #termeszetfolotti lenyek
2016. júl. 30. 01:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
44%
Nem érted? Én meg azt nem értem, hogy most trollkodsz vagy komolyan gondoltad, ha az utóbbi nyaktól felfelé valami baj lehet veled, és ha még poénnak is szántad nagyon gyengére sikerült. Az a helyzet, hogy nem te süllyedsz le a mi szintünkre, hanem mi, akik vesszük a fáradtságot és válaszolunk erre a kérdésre, úgyhogy légy hálás érte. Én a magam nevében csak annyit tudok mondani, hogy csak nevetni tudok rajtad.
2016. júl. 30. 13:01
 12/40 A kérdező kommentje:
Senki nem kotelezett ra hogy válaszolj neked jol esne ha ilyeneket vagnek a fejedhez? Gondolom nem jo lenne ha leszallnatok rolam megkoszonnem.:)
2016. júl. 30. 13:18
 13/40 A kérdező kommentje:
Nagyon halas vagyok minden valaszolonak hogy valaszolt de az utolso emberekbol koszonom nem kerek :) el lehet menni innen mas kerdesek ala irogatni a hulyesegeiteket.
2016. júl. 30. 13:20
 14/40 A kérdező kommentje:
Masreszt nem hiszek az e fajta mikulasos fogtunderes dolgokban kinottem belole. Konnyu azoknak bele ugatni es okoskodni akik nem tudnak semmit talan a Demonok es mas odaati szemelyek szeretnek hazudni? :) ketlem remelem ossze futunk meg az eletben valamennyiotokkel de az biztos hogy ajandeknak kaptok majd valami szepet ami a halalba kerget titeket. :)
2016. júl. 30. 13:27
 15/40 A kérdező kommentje:
Maradok a Demonoknal nem kerek tobb valaszt ezentul senkitol koszonom. :(
2016. júl. 30. 13:31
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
Persze senki sem kötelezett rá, de direkt válaszoltam, még ha le is pontoznak érte. Egyrészt az én fejemhez nem vágnak ilyesmit, mert nem kérdezek hülyeséget, vagy ha mégis maximum önszórakozásból, de az nyilvánvaló. Másrészt engem nem folyosolnak be mások és hogy mit gondolnak rólam nem tud érdekelni, ugyanis messziről jött ember azt mond, amit akar. A Mikulásból kinőttél, de úgy látszik a fogtündéres démonokból és a vámpírokból nem, az még odébb van vagy sosem jön el az a nap, mert vannak akik agyilag örökké gyermekek maradnak.
2016. júl. 30. 13:50
 17/40 A kérdező kommentje:
Fogtunderekben sose hittem. :) masreszt nem ertem nincs jobb dolgod hogy engem bazogass?
2016. júl. 30. 14:07
 18/40 A kérdező kommentje:
neked kene felnonod vegre es felfogni dolgokat es megtanulni olvasni. :)
2016. júl. 30. 14:08
 19/40 A kérdező kommentje:
Olyan szanalmas mint a te nyomorusagos életed:)
2016. júl. 30. 14:42
 20/40 A kérdező kommentje:
Senki se kivancsi rad ideje lenne koccolni innen majd ha kivancsi leszek barmire is ami veled kapcsolatos megkereslek igerem bar sose lesz ilyen. :D
2016. júl. 30. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!