Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak itt olyan vampirok...

Vannak itt olyan vampirok akik hajlandoak felfedni a letezesuket?

Figyelt kérdés
Gyerekes ide nem illo valaszokat meleg alkonyatos megjegyzesektol es mi egyebektol kimeljetek normalis valaszokat szeretnek kapni. Szeretnem megismerni az eredeti vampirok valamint az atvaltoztatott vampirok eletet. Nagyon halas lennek ha valaki lenne szives meselni errol nekem. :)

#vámpír #termeszetfolotti lenyek
2016. júl. 30. 01:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha eddig évezredeken át nem fedték fel magukat, most minek tegyék ? Milyen motivációra?
2016. júl. 30. 16:00
 22/40 anonim ***** válasza:
64%

csodálkozok, hogy (+_-)?-t hogy nem bannolták eddig ?

Csak kötekedni, másokat pocskondiázni jár ide.

2016. júl. 30. 16:31
 23/40 anonim ***** válasza:
Adj egy Oreot, vagy kiszívom a véred!
2016. júl. 30. 17:02
 24/40 A kérdező kommentje:
Itt egy csomag oreo minden kis ehes vampirkanak aki verre szomjazik.:)
2016. júl. 31. 00:58
 25/40 anonim válasza:

Én beismerem. Vámpír vagyok.

Na bumm.

2016. júl. 31. 12:03
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is vámpír vagyok de eddig féltem itt gyakorikerdeseken felfedni a létemet. Engem még anno 1757ben az üknagyapám Grof Vilmos változtatott vámpirá 17 éves voltam szóval a testem egy 17 éves kamasznak felel meg de a lelkem elég öreg ezért vagyok igazából itt fent az oldalon hogy minél több embernek tudjak segíteni hisz én már sok mindent átéltem... Néha nagyon nehéz hogy halhatatlan vagyok de vannak előnyei is . Kicsit sápadt vagyok így heti 2x járok szoliba hogy azért legyen valami emberi színem. Élelmet pedig általában a kórházakból szoktam lopni ami miatt kicsit bűntudatom is van .

276/L

2016. júl. 31. 14:37
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én bevallom, vámpír vagyok, mindig is az voltam, amióta él ember a földön. Én voltam a legelső. Lucifer teremtett, hogy fertőzzem meg az emberiséget gonoszsággal. Sikerült is, rengeteg embert változtattam át vámpírrá, akik belepték a földet. Augustus császár uralkodásának idején Pannóniába költöztem, azóta is itt élek. A Honfoglalás után beépültem a magyarok közé, és alakváltó mivoltom révén gyakran voltam magyar király, például I. Béla, II. Béla,III. Béla, IV. Béla, sőt Kun Béla is én voltam (nagyon kedvelem a Béla nevet), közben folyamatosan szedtem áldozataimat. Manapság elzárkózom a politikától, a nappalokat a sötét szobában, internetezéssel töltöm, esténként merészkedek ki, hogy a sötét sikátorokban elfogjam a vacsorámat.
2016. júl. 31. 15:10
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
29es válaszoló akkor mi rokonok vagyunk ? nagyon örülök hogy találtam egy vampirtársat. Nem ismerted véletlenül az üknagyapámat ?
2016. júl. 31. 15:14
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lényegében rokonok vagyunk, hiszen minden vámpír tőlem származik, az üknagyapádat, Gróf Vilmost is személyesen én változtattam át. Nagyon kedveltem az öreget, de már régen láttam utoljára, egész pontosan 1914 júniusában az első világháború kitörése előtt. Hogy van?
2016. júl. 31. 17:09
 30/40 anonim ***** válasza:
Remekül van most házasodik ossze a 140. feleségével akit majd a nászéjszakán készül elfogyasztani mert különleges vércsoportú így az egesz család megvan hívva egy vacsorára amin a főétel a felesége vérével fog elkészülni és te is meg vagy hívva mert itt ül mellettem és nagyon büszke rád hogy ilyen jó vámpír lettél.
2016. júl. 31. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!