Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki állt az ágyamnál, ki...

Valaki állt az ágyamnál, ki vagyok borulva. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka 3-4 óra körül felébredtem, hogy megforduljak, de a szemem megakadt valamin. A szobában félhomály volt, mert az ablakon beszűrődik az utcai fény. Az ágyam szélénél állt valaki. Nem láttam az arcát, csak hogy teljesen fekete és nagy, valami csuhaszerű ruhája volt.

Teljesen ledermedtem, félig felültem és elkezdtem hunyorítani meg pislogni, mert azt hittem képzelődök. Azután is ott maradt, és valószínűleg elájulhattam. Nagyon félelmetes volt.

Most jön a legmeglepőbb rész. Egész nap nem gondoltam erre, biztos voltam benne hogy álmodtam. De este eszembe jutott és elmeséltem az osztálytársaimnak. A legjobb barátnőm rámírt, hogy nem akar elszomorítani, de a nővérével pontosan ugyan ez történt a múlt héten. Ők a szomszédban laknak. Neki sokáig tartott, először azt hitte valaki a családjából áll az ágya előtt, de pár perc múlva felfogta hogy mindenki alszik és nem tudta ki áll ott. Nagyon megijedt, elkezdett síkítani és mindenki a szobájába ment, ekkor az alak eltűnt. Ő is nagyon fél, és én is. Mi a teendő? Nem akarom hogy újra megtörténjen.

2016. ápr. 18. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tarts otthon egy jól behűtött Pilsner Urquellt. Azzal könnyen le lehet kenyerezni az ilyen fazonokat. :)
2016. ápr. 19. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Máskor szoríts neki egy kis helyet, biztos ő is le szeretne feküdni!
2016. ápr. 19. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:

ő volt a rake, meg akart gereblyézni

ha esetleg visszatérne és meggereblyézne a lábad lumbálásával lerázhatod magadról majd megmenekülhetsz míg a zavarodott rake a földön vergődik a gereblyével

2016. ápr. 19. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Senki nem állt ott, egy lezárt szobába nem tud úgy bemenni egy ember méretű lény, hogy átmenjen a falakon, vagy a zárt ajtón, ablakokon.

Az ilyen "látomások" hipnotikus transzállapotban következnek be, ez valószínűleg megegyező az ufológiából ismert oz tényezővel. A pontos oka nem ismert, de az biztosra vehető, hogy külső behatás okozza.

Ha írnál még részletesebben az "élmény" előzményeiről, és főleg hogy utána milyen tüneteid voltak, jobban be lehetne határolni a történteket, így csak az eseményt ismerve csak találgatni lehet, annak meg semmi értélme, a leírtak apaján, akár egy félálomban átélt hallucinációd is lehetett.

2016. ápr. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!