Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki állt az ágyamnál, ki...

Valaki állt az ágyamnál, ki vagyok borulva. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka 3-4 óra körül felébredtem, hogy megforduljak, de a szemem megakadt valamin. A szobában félhomály volt, mert az ablakon beszűrődik az utcai fény. Az ágyam szélénél állt valaki. Nem láttam az arcát, csak hogy teljesen fekete és nagy, valami csuhaszerű ruhája volt.

Teljesen ledermedtem, félig felültem és elkezdtem hunyorítani meg pislogni, mert azt hittem képzelődök. Azután is ott maradt, és valószínűleg elájulhattam. Nagyon félelmetes volt.

Most jön a legmeglepőbb rész. Egész nap nem gondoltam erre, biztos voltam benne hogy álmodtam. De este eszembe jutott és elmeséltem az osztálytársaimnak. A legjobb barátnőm rámírt, hogy nem akar elszomorítani, de a nővérével pontosan ugyan ez történt a múlt héten. Ők a szomszédban laknak. Neki sokáig tartott, először azt hitte valaki a családjából áll az ágya előtt, de pár perc múlva felfogta hogy mindenki alszik és nem tudta ki áll ott. Nagyon megijedt, elkezdett síkítani és mindenki a szobájába ment, ekkor az alak eltűnt. Ő is nagyon fél, és én is. Mi a teendő? Nem akarom hogy újra megtörténjen.

2016. ápr. 18. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én olyat láttam, ami nagyjából ember méretű és formájú,nagyon sötét, a szoba sötétjénél is feketébb, imbolygó alak és mindíg az ágyam közelében volt valahol.Nem tudom mi lehet.
2016. ápr. 18. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Tiszta horror , valaki bemászott az ablakon, gondolom cs házban laksz ...
2016. ápr. 18. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Én igaznak szoktam érezni a nem igazt. Semmi bajod nem lesz.
2016. ápr. 18. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez fiatal korban igen gyakori, és meglehetősen realisztikusnak tűnő álom. Nem kell tőle megijedni. Egyébként pedig amikor félig felültél, és elkezdtél hunyorítani, még akkor sem voltál ébren.
2016. ápr. 18. 23:21
 5/14 death42 ***** válasza:
45%
A kaszás volt meg akarta nézni, hogy lázas vagy-e.
2016. ápr. 19. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia. Nem te vagy az egyetlen, akivel ilyesmi történik. Elég gyakori. Igazából senki sem tudja, hogy kik vagy mik ezek a fekete csuhás lények, de semmit nem csinálnak,csak vannak maguknak és néznek. Én szinte gyerekkorom óta látom őket. Eleinte hátborzongató és ijesztő, de aztán mikor nem csinál semmit, megnyugszol. Hozzá lehet szokni. Viszont azt sajnos nem tudom, hogy hogyan lehet elüldözni. Próbálkozz sóoldattal. Hints belőle az ágyad köré, az ablakpárkányra és az ajtó elé. Ez úgy általában használ. A lények utálják és messziről elkerülik. Nem tudnak tőle bemenni a házba.
2016. ápr. 19. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Lehet nyitva van a harmadik szemed.

Lehet, hogy ő az őrangyalod.

Teendő:

1. Megkérdezed mit akar.

VAGY

2. Mondd ezt, és hidd is el: Isten mindennél hatalmasabb és megvéd engem.(ez tényleg segít, tapasztalat)

2016. ápr. 19. 14:40
 8/14 anonim ***** válasza:
alvásparalízis
2016. ápr. 19. 15:15
 9/14 anonim válasza:
te mit gondolsz ez mi volt? ha szellem akkor nem bánt. hülyeség h a szellemek bantanak.. elégtelen lények. na de a lényeg szerinted mi volt?
2016. ápr. 19. 15:22
 10/14 anonim válasza:
bocs élettelen
2016. ápr. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!