Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sötét alak az ágyamnál?

Sötét alak az ágyamnál?

Figyelt kérdés

Röviden annyi lenne éjjel egy fura álom után felébredtem valahogy csak résnyire tudtam kinyitni a szemem mikor megláttam egy sötét ember szerű sziluettet kicsit megijedtem felakartam ülni de csak kicsit tudam felemelni a fejem mintha valami nyumta volna le próbaltam kiáltani de elakadt a hangom majd visszanyomott másodszor is megpróbáltam felülni de nehezen ment a nyakam is begörcsölt mire egyszer csak megszűnt felültem ránéztem és pár pillanat múlva eltűnt

nem tudom mi lehetett azt mondjátok meg ti :-D

2014. szept. 30. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Alvási paralízis, az ember álmában azért nem mozog mert az agy "kikapcsolja" a mozgásért felelős izmokat. Előfordulhat hogy úgy ébredsz fel hogy a tested még "kikapcsolva" marad, mert az agyad nem ébredt fel teljesen. Ekkor az ember nem tud megmozdulni, árnyakat, alakokat lát esetleg hangokat. Nekem is volt egy időben, a lényeg hogy ne törjön ki a frász mert csak a képzeleted játszik veled és mikor rendesen felébredsz elmúlik.

Egyébként az Ezotéria kategória tele van ilyen kérdéssel, Te vagy talán a századik ember aki felteszi ezt a kérdést. :)

A szellemeket, démonokat meg egyéb hülyeségeket kiáltókra ne hallgass, van aki nem képes megérteni hogy az ember képzelődhet és minden hülyeséget kitalálnak. Ezt csak azért írom mert jó eséllyel lesz pár hozzászóló aki "kioktat" hogy hogy mekkora bajban vagy és mondj el három miatyánkot vagy hívj valami kuruzslót aki segít. Marhaság.

2014. szept. 30. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Úgy látom most már aludnom kéne, sikerült pár hibát ejtenem a válaszban. Mindegy, azért érthető.
2014. szept. 30. 22:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Kössz a a választ. :-D

én is alvásparalízisre gondoltam volt már ilyen az is fáj egy kicsit ott a a mamám halott nővére semmibemeredő szemekkel nyomott el egy cigit az államon xD

de teljesen nem voltam biztos benne mert mozogni azért tudtam csak teljesen felülni nem tudtam valamint gondolkozni is tisztán tudtam sőt higgadtan ami meg is lepett bár innni meg wc-re inkább nem mentem ki :-D

a kérdést meg kiírtam az ezosoknak mert az ő vàlaszukra is kiváncsi vagyok :-)

lehet rádfér jóéjt kössz a választ ment a zöld análintrúder :-)

2014. szept. 30. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Ma éjjel eljövök érted.
2014. szept. 30. 23:58
 5/11 dávid19216 ***** válasza:
ezosok mit írtak ?
2014. okt. 1. 14:57
 6/11 lil_d válasza:
Nekem is volt már 1x ugyan ez a problémám :D kiváncsi vagyok a sok "okosra" aki itt megfordul hogy mit mondanak. :D
2014. okt. 2. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Hülye gyerek, ha észre vetted volna egy "ezós" se fog jönni, mert ti már lehurrognátok őket, de nem élhetitek ki magatokat!
2014. okt. 2. 20:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet hogy az ezosok elöbb belefáradtak mint a többiek kár pedig érdekel a téma de egy emberre három hitetlenkedő jut nem tudom miért nem lehet békénagyni más hitét
2014. okt. 3. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát igen, de azóta volt valami ?
2014. okt. 3. 12:20
 10/11 anonim válasza:
az elsonek mondom hogy mar a dwmonok es mas "marhasagok" tudanyosan elfogadotg dolog. maskepp jo amit irtal tetszett higy egybol nem:"jajj istenem menj el fuss mig elsz" hanem szep valasz. csak az a gond ertede hogy rengeteg dolog van ami nem kepzelet. meg en vagyok a tarsadalom szembe rossz mikor nem akarom a melegeket elfogadni (pedig azt mar a vallas se fogadja el) es azok akik gunyolodnak az igaszsaggal azok hulyek. ja es (ugyebar ezt azert mondom mert sokan nagy hivok) szoval az egyhaz is elfogatta a szellemek letezeset
2014. okt. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!