Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Egyszer mentünk kocsival a mamámhoz, olyan 100 méterre lehettünk, dél volt, és a háza sarkában láttunk egy furcsa sötét alakot, ott sétált az udvarán, de teljes fekete volt. Gyorsan oda mentünk, de nem találtuk se az alakot, se a nyomát, a mamám se vette észre. De később arra panaszkodott hogy 0:00 órától 1:00-ig lépkedéseket hallott az emeletről, és ilyenkor úgy félt hogy moccani se mert, egy idő után sokszor a nálunk aludt, de volt hogy a városban ismerősnél, de még a padon is! Egyre jobban félt ott, végül sikerült elköltöznie onnan. Azt tudni kell hogy nagyon régi ház volt ez, olcsó albérlet, a mamámnak máshova nem volt lehetősége menni anno. A padlás olyan rossz állapotú volt hogy egy 10 éves gyerek alatt tuti beszakadt volna, de hát ez volt. A padlásra kintről lehetett felmenni, de a felvezető létránál egy kutya volt oda kötve, meg mint mondtam elég rossz állapotú padlás!2014. szept. 6. 19:24
1/12 anonim válasza:
Sötét lélek. Nem könnyű ellene védekezni.
2/12 MrPifta válasza:
vagy egy sötét ruhás (és nem csak a filmben van ilyen)
3/12 anonim válasza:
Valami biztosítós lehetett, vagy gázórás.
4/12 anonim válasza:
Akár egy démon is lehetett, bár szerintem egy eltévedt szellem volt.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát durva volt! De nem hiszem hogy eltévedt, ha hónapokig ba++ta ott az annyát! :)
2014. szept. 7. 13:11
6/12 anonim válasza:
én betörökre gyanakodnék. nagyon gyakran törtnek be idősekhez, és esetenként rendszeresen vissza is mennek megnézni, hogy nem maradtak-e szét értékek.
Nem biztos, hogy a létrán mentek fel. Lehet kisablak, vagy egy rés az eresz alatt. Talán azt gondolták, hogy a padlásról már könnyen bejutnak a szobákba.
Én a helyetekben tennék fel legalább egy mozgásérzékelőt, vagy kamerát.
8/12 anonim válasza:
szerintem a loú volt!fekete..igen lószerű...igen veszélyes..igen rémisztő..hát persze!
9/12 A kérdező kommentje:
De a padlás nagyon rossz állapotban volt, kamerát meg nem rakunk el, mivel a mamám elköltözött onnan. (Meg sajnos már nem is él.)
2014. szept. 8. 16:27
10/12 anonim válasza:
Szerintem egy szellem volt és lehet hogy gonosz
Amúgy sajnálom ami a mamáddal történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!