Sötét alak az ágyamnál?
Figyelt kérdés
Röviden annyi lenne éjjel egy fura álom után felébredtem valahogy csak résnyire tudtam kinyitni a szemem mikor megláttam egy sötét ember szerű sziluettet kicsit megijedtem felakartam ülni de csak kicsit tudam felemelni a fejem mintha valami nyumta volna le próbaltam kiáltani de elakadt a hangom majd visszanyomott másodszor is megpróbáltam felülni de nehezen ment a nyakam is begörcsölt mire egyszer csak megszűnt felültem ránéztem és pár pillanat múlva eltűnt
nem tudom mi lehetett azt mondjátok meg ti :-D
2014. szept. 30. 22:00
11/11 lil_d válasza:
senki nem fog válaszolni mivel az első már megválaszolta. ha meg valamilyen természetfölötti magyarázatra vársz akkor inkább nézz utána saját magad...... ajánlok egy könyvet demonomicon nekem megvan és majdnem minden démon benne van :D nézz utána hátha megtalálod benne..... ha nem akkor fogadd el az első válaszoló válaszát... lehetséges ez is meg az is ..... nem fogod megtudni csak vacilálni a 2 között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!