Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ki vagyok borulva, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vagyok borulva, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A családban a továbbtanulás miatt egyre nagyobb a feszültség, de ez még nem is vészes, mert a szüleim 80 km-re laknak egymástól. Van egy fiú, akibe 2014 óta szerelmes vagyok, és novemberben végre ő is rám talált. Építgettük a kapcsolatunkat és minden szépen ment, és boldog voltam, egészen múlt hét szerdáig. Ketten ültünk egy padon, mire kipakoltam az érzéseimet: hogy nem vagyok benne biztos, hogy tovább kéne lépnünk, mert szeretem őt, de ha esetleg elköltözöm, nem akarok neki fájdalmat okozni, nem akarom, hogy rossz legyen ez az egész. Megijedtem ettől az egésztől. (Van oka: kiskoromban az unokatesóm szexuálisan molesztált, amit már sikerült feldolgoznom magamban.). Azt mondta, szeret és addig fog szeretni, amíg el nem megyek, sőt még utána is. Ez így rendben is volt. Csak kedden kezdődött, hogy mivel egész nap rohantam, alig láttam, nem voltunk kettesben, állítása szerint „le se szartam". (Osztálytársak vagyunk). És itt kezdődött a rumli, ugyanis szerdától tavaszi szünet van, mi pedig a neten beszélgetünk.....pénteken már le se tudta írni, hogy szeret, ezt meg is jegyeztem. A válasza ez volt: „most azt hiszed, hogy elveszíthetsz, ugye?" Mondtam neki, hogy nem, mert már elveszítettem. Nem reagált, a válasz ez volt: „Nem miattad."

Kiborultam, tegnap kértem, higy valamit mondjon, akár azt is hogy nem, cdak válaszoljon az üzeneteimre! Nem válaszolt, pedig már reggel látta, ezért este kilenckor felfüggesztettem a fiókomat, felrohantam a szobámba, és elkezdődött a saját poklom. Bőgtem mint egy kisgyerek, felnyúltam a polcra, levettem egy borotvát, szétszedtem és szétvágtam a lábszáram.....soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom tenni, de annyira gyűlölöm magam, hogy bántani akarom a testem, mert így azt érzem, hogy megkaptam a büntetést. Tiszta vágás az egész. Mit ajánlanatok? Kérlek, segítsetek!!

2016. márc. 27. 10:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Átolvasva van egy két dolog, ami nem tiszta. Jövőre apukámhoz költözöm, azért írtam ezt, csak nem derült ki a leírásból...14 éves vagyok, a fiú szintúgy.
2016. márc. 27. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
végy egy szelfibotot, lépj hátra és basd arcon magad!
2016. márc. 27. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szétvágtad a lábad? Ez most komoly?
2016. márc. 27. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Gyerekek, húsvétkor ne ide találjunk ki meséket!
2016. márc. 27. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

"Ki vagyok borulva, mit tegyek?" Haha szivd fel magad torlo ronggyal 😁

Meg mindig cuwa jo vagyok 😎

2016. márc. 27. 11:03
 6/8 anonim válasza:

Te se vagy normális, ahogy látom.

Engedd el ezt a gyereket, ha csak azért ilyeneket mond, mert egy nap nem tudtál vele lenni.

Lehet csak ez az indoka, amúgy meg már rég talált mást a helyedre.

14 éves vagy, mész egy új helyre, bőven akadnak ott is fiúk. Persze, tudom.. szerelmes vagy és könnyű ezt mondani, mert neked ő kell. De higgy nekem.

2016. márc. 27. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen a homokozóban és a fán játszottam haverokkal. Neked meg már szerelmi bajaid vannak. Semmit nem lehet ajánlani, ezt fel kell dolgozni, bármilyen önkárosítás nélkül. Majd felnősz egyszer, ne bánkódj! :)
2016. márc. 27. 12:11
 8/8 Adelll ***** válasza:
Elobb gondolkodj mielott ilyeneket csinalsz. Ha magadat bantod azal semmit nem oldasz meg. Gondold ar a dolgokat es beszeld meg a fiuval. Esetleg egy kozelebbi ismerősödtol is kerhetsz tanacsot. Ha beszelsz rola ugy konnyebb
2016. márc. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!